MHP Hendek İlçe Başkanlığından BASIN AÇIKLAMASI VE DAVET
 
Son günlerde Partimizde yaşanan gelişmeleri ülkücü edep ve teşkilat terbiyesine yakışır bir şekilde sükunet içerisinde takip etmekteyiz. İnanıyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi beklentileri boşa çıkartmayacaktır.
Ülkücü irade bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ülkemizi yönetmeye talip kadrolarını kendi içerisinde ki dinamiklerden çıkaracak ve yeniden şahlanacaktır.

Şimdi, ülkücü terbiye ve parti geleneklerine bağlı biçimde hareket edip bir ve beraber olma zamanı gelmiş, neredeyse geçmek üzeredir. Zaten parti içerisinde bugün tercihleri ve talepleri farklıda olsa asla muhalif olarak adlandıramayacağımız dava arkadaşlarımızla aramızı açmaya, bizleri birbirimize düşürüp düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü Ülkücüler birbirlerinin öz kardeşidir.

Partimizde bölünme ya da tabanda ayrışma ve kavga beklentilerinin bugün ve gelecekte mümkün olmayacağını göstermek, şehit yadigarı ve milletimizin yegane umudu partimizin her mensubu için görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle MHP Sakarya İl Başkanlığınca 29 Haziran Çarşamba günü Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Sedivan Hanedan Tesislerinde düzenlenen iftar programına partimize gönül vermiş tüm ülküdaşlarımızı davet ediyorum. 
 
      Turgut Babaoğlu
MHP Hendek İlçe Başkanı