MHP Hendek İlçe Teşkilatı tarafından Öztürk Düğün Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına, MHP Sakarya İl Başkanı M. Levent Bülbül ve Yönetim kurulu Üyeleri, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri, Ülkücü İşçiler Derneği Başkan ve Yöneticileri, Ülkü Ocakları Başkan ve Yöneticileri, Kadın Kolları Başkan ve Yöneticileri, Gençlik Kolları ve Yöneticileri, Mahalle Sandık Görevlileri, Bina Sorumluları ve çok sayıda Vatandaş katıldı.




Sandık görevlilerimize büyük işler düşüyor

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Sandık görevlilerine seçim günü neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler vererek, 7 Haziranda yapılacak olan ve Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan bu seçimde sandık görevlilerimize büyük işler düşüyor. Sandıklarınıza sahip çıkın, hiçbir şekilde taviz vermeyin diye konuştu.


Sandıklarınıza sahip çıkın, oyuna gelmeyin



Programda konuşma yapan Mhp Sakarya il Başkanı M. Levent Bülbül, seçim programını açıkladığımız günden beri çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çalışmaya başladığımız günden beri partimizin yükselişi devam ediyor. Bu çalışmaları yapan, emeği geçen, gece gündüz demeden koşturan herkese teşekkürlerimi sunarım.


Çalışmalarımızdaki son noktayı 7 Haziranda sandık başında duran arkadaşlarımız koyacaktır. Milletvekili Adaylarımız ve diğer tüm arkadaşlarımızın emekleri sizlere emanet. Bütün köyleri, ilçeleri, mahalleri tek tek dolaşarak seçim çalışmalarımızı sürdürdüler ve son noktaya geldik. Biz emeklerimizin karşılığını 7 Haziranda alacağımızı düşünüyoruz. Sandık görevlilerinden isteğimiz, sandıklarımıza sahip çıkın herhangi bir oyuna gelmeyin diye konuştu.


Konuşmaların ardından Partililer ile istişareler yaparak sohbet eden Yönetim Kurulu üyeleri, Partililer ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından program son buldu.