Babaoğlu; Soğuksu’da Mahalle Başkanlarının Misafiri Oldu

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve İlçe Teşkilatlandırma Başkanı Atilla Tezgel, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Sevencan’ın evinde 4 mahalle Başkanları ile bir araya geldi.

MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  Necmettin Sevencan  evinde ağırladığı MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Teşkilatlandırma Başkanı Atilla Tezgel, Soğuksu, Hacıkışla, Aktefek, Karadere mahalle Başkanları ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundular.

4 Mahalle Başkanları ile Sevencan’ın evinde bir araya gelen Babaoğlu 7 Haziran’da gerçekleşecek seçimler öncesi bilgiler vererek İlçede kenetlenerek her geçen gün MHP ailesinin büyüyerek çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Babaoğlu seçim çalışmalarımız kapsamında siz Mahalle Başkanlarımız Mahallelerinizde bizlerin gözü kulağısınız. Sizlerle birlikte istişareler yaparak İlçemize en güzel şekilde faydalı olmanın gayretini vereceğiz. Mahallelerimizde ki sorunlar ve talepleri alarak Yetkili mercilere ileterek sorunların ve taleplerin takipçisi olacağız. Seçimlerde daha çok güçlenerek çıkacağımıza inanıyorum. Bunu da sizlerle birlikte başaracağız diyerek ev sahipliği yapan Yönetim Kurulu Üyesi Sevencan’a ve Mahalle Başkanlarına yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Soğuksu , Hacıkışla, Aktefek ve Karadere Mahalle Başkanları da Babaoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade ettiler.

Ev sahibi MHP Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Sevencan, Babaoğlu, Tezgel ve Mahalle Başkanlarını ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.