AK Gençlik’te Kongre Sırası Hendek’te


AK Parti Sakarya Teşkilatlarında Kongre heyecanı Hendek İlçe Gençlik Kolları kongresi ile devam ediyor. 17 Aralık Pazar günü saat 15.00'da Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek Hendek İlçe Gençlik Kolları Kongresi ile Sakarya'da İlçe Gençlik Kolları Kongreleri devam edecek.


TEMAYÜL YOKLAMASI ve MÜLAKAT
Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen temayül yoklamalarının ve istişarelerin tamamlanmasının ardından adaylar Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayının belirlenmesi için AK Parti Genel Merkezi’ne götürülerek, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Enes Günay tarafından mülakatları yapıldı. Hendek İlçe Gençlik Kolları Kongresinde Fadıl Fide Başkan Adayı oldu.


KONGRELERİMİZ BAYRAM GÜNLERİMİZDİR
Gençlik Kolları Kongrelerin yenilenme, tazelenme süreci olduğunu birlik ve beraberlikten asla taviz vermeden hareket edildiğine dikkat çeken AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, "Biz istişareye önem veren ve aldığı her kararda istişare kültürünü işleten bir partinin mensuplarıyız. Kongrelerimiz öncesi partimizi tüm kademeleri ile ve Genel Merkezimiz ile yapılacak olan istişareler sonucu ortak payda altında karar kılınan kardeşlerimiz ile birlikte kongre sürecimizi bir demokrasi şölenine dönüştürerek tamamlayacağımıza inanıyorum. AK Parti'de her bir kongre günü bizim için bayram günlerimizdir ve gerçekleştireceğimiz kongrelerimizin tüm genç kardeşlerimizin katılımları ile adeta bir şölen havasında gerçekleştirebilmek adına istişare ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.


TÜM GENÇLERE DAVET
Başkan Demir, “Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız tarafından alınan karar ile 5. Olağan Gençlik Kolları Kongre sürecimiz başladı. İl Başkanlığımız tarafından ilçelerimizde gerçekleştirilen İlçe Ana Kademe Kongrelerimizin ardından belirlenen birçok kıstasta yapılan değerlendirmeler ve geniş bir istişare sürecinin ardından İlçe Gençlik Kolları kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Hendek İlçemizde hafta sonu gerçekleştireceğimiz kongremizin ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, yeni görev alacak kardeşlerimize başarılar  diliyorum. İlçelerimizde yaşayan tüm genç kardeşlerimizi İlçe Gençlik Kolları Kongrelerimize davet ediyorum.” dedi.