Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda , Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut DOĞAN, Hendek İlçe Başkanı Şahmettin DEMİR, İl Başkanı Hasan ZENGİN,İl Başkan Yardımcı Burhan Atılgan, İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus ERDOĞAN, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Talha DERTLİ ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Kasın ayı olağan Divan Toplantısı Hendek’te gerçekleşti

Hendek İlçe Divan Toplantısına,

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, İl Başkanı Hasan Zengin ve İlçe Başkanı Şahmetttin DEMİR birer konuşma yaptılar.

Kasın ayı olağan Divan Toplantısı Hendek’te gerçekleşti

Kasın ayı olağan Divan Toplantısı Hendek’te gerçekleşti

Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, ekonomik sıkıntılara dikkat çekti. Yetkililerin sorunları, ekonomik sıkıntıları görmezden geldiğini savunan Doğan, “Türkiye’nin dolara endeksli borcu 450 milyar Dolar. 450 Milyar Doları biz Dolar olarak ödeyeceğiz ama Türk Lirası olarak kazanacağız. Değer kaybı 3.8’i 450 milyar ile çarptığımız zaman borcumuz dolar olarak yerinde durduğu halde ama TL olarak borcumuz ne kadar arttı demektir, 1 Trilyon 700 milyar lira borcumuz arttı demektir. Bakın dolar arttığı zaman ne oluyor. Bunu vergilerimizle millet olarak biz ödeyeceğiz” diye konuştu. İlçe Divan Toplantısının son bölümünde rozet töreni yapıldı.