Milletvekili seçimleri bitti ve açıklanan sonuçlar bizleri çok mutlu etti. Bu mutluluğun sebebi hem ülkemiz ve islam alemi için hayırlar ortaya çıkacağı için, hem emeklerimizin karşılığını aldığımız için, hemde sandıktan birlik beraberlik mesajı çıktığı için.Vatan millet meselesi, islam davası diyerek bu sonuçları almamıza vesile olan herkezden, tüm hendek halkından ALAH razı olsun. İnşallah bu oylar hayırlara vesile olacak ve hem milletimiz için hemde sıkıntı içinde olan tüm islam alemi için çok güzel şeyler  yaşanacak. Demokraside en güzel olgu halkın hiçbir zaman kaybetmemesidir. Bu seçim sonucunda herkez kazanmıştır.

Ak parti kurulduğu günden bugüne olduğu gibi bundan sonrada Hak yolunda kimseyi ayırt etmeksizin halka hizmet etmeye ve halka efendi değil hizmetkar olmaya devam edecek, bizde karınca misali de olsa bu kutlu yolda sizinde desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

Bundan sonra bize düşen bu sonucun hakkını vermek ve 2023,2071 hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmak, bu sonuca ulaşmak için bu dava uğrunda ailelerini, işlerini ihmal edip canı gönülden çalışan tüm yönetim kurulu üyelerime ilçe başkanımız sayın ALİ KEMAL  SOFU ve yönetimine, belediye başkanımız sayın İRFAN PÜSKÜLLÜ'ye  gençlik kolları başkanımız sayın MUHAMMET ERCİ ve yönetimine teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan herkeze çok teşekkür ediyorum.

Seçim sonuçlarının vatanımıza, milletimize, islam alemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum rabbim bu kutlu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.