Hendek’te, Kadın Kolları Başkanı, Yılkın

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.

Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen kongreye, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, ilçe kadın kolları başkanları, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı. 

Divan üyelerinin seçilmesinin ardından, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Bu bir bitiş değil, bu yeniden bir başlangıçtır

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun, konuşmasında, 5. Olağan Kadın Kolları Kongresinin hayırlı olması temennisinde bulunarak “Dava şuurunu hiçbir zaman yitirmemiş bir ilçe kadın kolları başkanlık görevini elimizden gelen en iyi şekilde yönetimim ile birlikte yapmaya çalıştık. AK kadınlar olarak ilçemizde faaliyetlerimizi sürdürürken, bizlere gece gündüz demeden ev ev, kapı kapı, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmamak aşkı ile gönülleri kazanmaya çalıştık. Gittiğimiz her yerde yakın ve uzak mahallelerimiz olmak üzere tüm mahallelerimize kadınlarımızın gönül rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurduk. Bir olduk, birlik olduk, selam olsun Demokrasi kahramanları Türkiye’nin kadınlarına. Gönülleri fethetmek sevdası ile durmak bilmeyen azmimizle AK Kadınlar olarak yolumuza devam ettik. Göreve geldiğim günden bugüne kadar geçen zaman diliminde değerli ilçe yöneticilerim ile birlikte yılmadan yorulmadan ilçemizde güzel çalışmalara imza attık. Çıktığım bu kutlu davada, bir hizmet aşığı olarak vatanına ve ilçesine sevdalı olan sizlerle çalışmaktan her zaman onur duydum. Siyasette kendimize her zaman ilke edindiğimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesinden yola çıkarak bu bir fatiha değil, bu bir Elhamı Şeriftir, yani bu bir bitiş değil, bu yeniden bir başlangıçtır. Bu anlamda yeni göreve gelecek olan Kadın Kolları Başkanımız Bedia Yılkın ve yönetiminde yer alacak olan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum “ Dedi.





Tosun,  görev süresi boyunca kendilerine her zaman destek olan 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal,  İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Eski Kadın Kolları Başkanları Hatice Yaz, Fatma Dursun, Gençlik Kolları Başkanı başta olmak üzere, teşkilatın tüm kademelerinde bulunan tüm partililere ve kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ailesine teşekkür etti.

Hep birlikte güçlü bir teşkilatız

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da konuşmasında “ Kaderi ilçemizin kaderi ile bütünleşmiş olan, sevdası sevdamız olan, davası davamız olan değerli Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı partide siyaset yapmak, sizlerle birlikte aynı partide siyaset yapmak bizler için onurdur. Tüm seçimlerden kadınlarımızın yoğun çalışmaları ile alnımızın akıyla çıktık. Sizler görünmez kahramanlarsınız. Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte güçlü bir teşkilatız, inşallah birlik ve beraberliğimiz daim olur. Kadın Kolları Başkanımız Emine Kavakçı Tosun ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir Bayrak yarışıdır. Zamanı geldiğinde almış olduğumuz bayrağı arkadaşımıza teslim eder onunla beraber koşmaya devam ederiz “ diyerek, kongrenin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Birlik ve beraberlik olduğu sürece başarı kaçınılmazdır

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de bir konuşma yaparak “ Hendek’imizdeki başarılar hepimizin başarısıdır, sizlerle birlikte çalışıyoruz. 2023 hedeflerine ulaşmak için hep birlikte çalışmalıyız. Bunu kendimiz için değil gelecek nesillerimiz için yapmak zorundayız.  En alt kademeden en üst kademeye kadar hepimiz kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberlik olduğu sürece başarı kaçınılmazdır. Bugünlerdeki başarılarda hepinizin emekleri çok büyüktür. Hepinize teşekkür ediyorum “ diyerek, Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür edip, yeni Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve gelecek olan yönetimine de başarılar diledi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da bir selamlama konuşması yaparak, Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür edip, yeni kadın kolları başkanı Bedia Yılkın ve yönetimine de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti’nin kadınlara verdiği değeri hep birlikte görüyoruz

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, kongrenin hayırlı olması dileklerinde bulunarak “ Öncelikle Kadın Kolları Başkanımız Emine Kavakçı Tosun a ve yönetimine yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Kongrelerin bir güzel tarafı da birliğimize ve kardeşliğimize katkı sağlıyor. AK Parti’nin kadınlara verdiği değeri hep birlikte görüyoruz. Seçimlerdeki başarılarımızda kadınlarımızın emeği çok büyüktür. Bir kadının siyaset yapması kolay değildir, evine, eşine ve çocuklarına sorumlulukları vardır. Büyük fedakarlıkla siyaset yapıyorlar. Böyle bir zamanda, böyle bir partide siyaset yapmak bizler için büyük onurdur. Herkesin bu davaya bir katkısı vardır. Hep beraber, elele,  omuz omuza biraraya gelince sonuçları görüyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun “ dedi.   

Partimizin başarısının arkasındaki en büyük güç fedakar ve cefakar kadınlarımızdır

Yeni Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın da, Bayrağı devraldığı Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun ve yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında “ AK Parti bugün dört milyonu bulan kadın üyesi ile şüphesiz Dünya’nın en büyük kadın toplum örgütüdür. Partimizin başarısının arkasındaki en büyük güç fedakar ve cefakar kadınlarımızdır. Türkiye’yi şekillendirecek olan hizmetlerimizi kalıcı hale getirecek ve yenilerini katacak olan 2019 seçimlerinin arifesinde olduğumuzun bilincindeyiz. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın söylediği “ Adalet ve Kalkınma Partisini, yani aşkımı, sevdamı, tutkumu önce Allah’a, sonra sizlere emanet ediyorum “ sözlerinin bizlere yüklediği sorumluluk ve bilinç ile gönüllere köprü kuracak, gönülleri fethetme sevdası ile yola devam edeceğiz  “ dedi.

Yılkın,  kongre süreci boyunca kendilerine destek olan, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun ve yönetimine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun, görevi Bedia Yılkın’a devrederek, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Program sonunda, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun Kavakçı’ya protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi.