Dün Öğlen saatlerinde Sakarya Ak Parti İl Başkanı Yunus Teverin yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı ile kongreye iki gün kalan iptal edildiği öğrenilmiştir. Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Başkan adaylık kongre tarihi belli oldu.

Bize gelmeyen fakat dün yaşanan açıklama ardında Dün akşam saatlerinde yeniden bir açıklama yapılarak, yeni tarihin belirlendiği, kongre saati ve yerinin belirlendiği ortaya çıktı.

Ak Parti Hendek İlçe Yönetimi İlçe İçerisinde yapmış olduğu kayırmaları sürdürmekle beraber, bugün öğlen saatlerinde, İlçe yönetiminden bir yönetim kurulu üyesinin ilettiği mesaj ile öğrendiğimiz kongre satti verini geçte olsa sizlerle paylaşmaktayız.

İlçe Yönetim Kurulunun bu denli önem arz eden duyuruları, İlçe Yönetim Kurulu Basın ve Halkla ilişkilerden sorumlu şahsın bu denli önem arz eden konularda Kurumu geç bırakması, gerek yürütmekte oldukları siyaseti, gerekse Kamuoyunu parti nezdinde yaratmaktadır. Siz değerli okurlarımızın bunu kesin ve kesin bilmenizi istedik.

İlçe Yönetiminin yapmış oldukları bu kayırmaların zaman içerisinde Hendek Ak Parti Yönetimine büyük zararlar verdiği şüphesizdir.

Buna göre yeni kongre saatinin ve yerinin içeren mesaj şu şekildedir.

“Pazar günü yapılacak olan ilçe kongremiz 29 Mart 2020  Pazar saat 13:00’e ertelenmiştir. Saygilarimla. AK Parti İlce Başkanı Av. Hasan Serdar BAYKAL”