“RÜYASINDA MEMLEKETİNİ GÖRMEYEN SİZE VEKALET EDEMEZ”
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Sakarya  Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, AK Parti Karapürçek İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Karapürçek’ten tam destek
 
Büyük bir sevgiyle karşılanan Ali İnci Karapürçek Teşkilatı’na teşekkür etti. Karapürçek İlçe başkanı Cemalettin Selim yaptığı konuşmada, “Milletvekili aday adayımız olan Sayın Ali İnci’yi çok iyi tanıyoruz. Kendisinin Hendek ilçemizde yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Hendek ilçemiz ilçeler arasında gıpta ile gösterilen ilçeler arasında. Sayın İnci, ne zaman  bir ihtiyacımız olsa her zaman bizlere yardımcı olmuştur. Ali İnci'yi her zaman başarılı hizmetlerle anıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz, her zaman yanında olacağız” dedi 

"  Sakarya'nın her noktasını bilirim"

“Rüyasında kendi memleketini görmeyen vekaleti yürütemez” diyen AK Parti Sakarya  Milletvekili Aday Adayı Ali İnci , yaptığı açıklama da  “Yapmış olduğum hizmetleri daha ileriye taşımak için çıktığımız bu yolda amacımız memleketimizin hak ettiği hizmeti daha da iyi almasını sağlamaktır. Sakarya’da doğduk, Sakarya’da büyüdük Sakarya’nın bütün ilçelerini  mahallelerini iyi bilirim. Sakaryamız da  ne tür sorunlar var, nelere ihtiyaç var en iyi bilenlerdenim. Rüyasında kendi memleketini görmeyen insan sizlerin vekaletini yürütemez. Sakaryamızın şu ilçesinde şöyle bir sorun var dendiğinde eğer vekilin zihninde o ilçenin yolları, sokakları, insanları canlanmıyorsa Ankara'da ki lüks odasında o sorunlara çözüm bulamaz.” Diye konuştu.  
 
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”
 
İnci sözlerine şöyle devam etti: “Şeyh Edebali Osmanlı kurulurken Osman Bey’e verdiği tavsiyelerde "insanı yaşat ki devlet yaşasın" dediği için 700 yıl biz bütün dünyaya hükmetmişiz. İnşallah bu felsefeyle hazırlayacağımız yeni anayasayla birlikte Yeni Türkiye'de ne Türk- Kürt kavgası ne alevi-sünni kavgası, ne laik-antilaik kavgası ne de sen-ben davası kalacak. Yeni Türkiye kendi medeniyet değerleri üzerinde yükselecek. Yeni bir Dünya’nın umut ışığı olacaktır. Yeni Türkiye yolunda Sakaryamızı hak ettiği yeri alması için olanca gayretimizle çalışacağız. Hep birlikte yeni Türkiye'yi kurmak ve gelişen Sakaryamızı  inşa etmek için sizlerin desteğini bekliyorum.”dedi.
 
 Toplantıya Karapürçek beldiye başkanı Orhan Yıldırım, AK Parti Karapürçek  İlçe Başkanı Cemalettin Selim, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe kadın Kolları Başkanı Nesrin Burnaz ve yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atalay Kalıntaş  çok sayıda partili vardı.