AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu, Hendek’i ziyaret etti.

Milletvekili İnci ve Milletvekili Adayı Sağıroğlu, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetimi ile İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da hazır bulundu. Kadın Kolları Seçim İrtibat Merkezinde biraraya gelen AK Parti Milletvekili Ali İnci ve Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu, hanımlarla bir süre sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Milletimiz huzur istiyor

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, yapılacak olan seçimin önemine değinerek “Milletimiz huzur istiyor. Bu nedenle bu seçimler ülkemizin istikrara kavuşması ve ekonomimizin gelişmesi, dış güçlerin amaçlarına ulaşamaması için tarihi bir fırsattır. Halkımızın AK Parti’ye oylarıyla sahip çıkarak muhalefet partilerine gereken dersi vereceğini inanıyoruz. AK Parti’nin seçim beyannamesinde toplumun tüm kesimlerin beklentilerini karşılayacak vaatler var. Hizmetler sınırsız bir şekilde sağlanmakta.  13 senelik AK Parti iktidarının yaptıkları, ülkeye kazandırdıkları ortada. Seçimlerin ülkemize huzur getirmesini diliyorum “ Diyerek, hanımlara bu konuda büyük görevler düştüğünü ve kapı kapı gezip ziyaretlerini yoğun bir şekilde yapmalarını ve halkımıza bu seçimlerin önemini anlatmaları gerektiğini söyledi.

Program sonrası AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Nuray Sağıroğlu, esnafları ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetimi eşlik etti.