Ziyaretler ile ilgili bir açıklama yapan SOFU " AK Parti Hendek ilçe yönetimine geldiğimiz günlerde, Hendek'imiz için düşünülen teklif proje veya ihale aşamasında olan tüm yatırımların takipcisi olacağımızı belirtmiştik.      100 yataklı Hendek Devlet Hastanemizin ihale sürecini hızlandırarak  başladığımız çalışmalarımıza, yine ilçemizin kangren meselelerinden biri haline gelmiş olan    Çamlıca mahallemiz güzergahında bulunan  3 adet köprünün proje ve ihale sürecinin sonlandırılarak inşaatların bitirilmesi aşamasına getirilmesi ile devam ettik. İnşaatlarının bitmesine cok az bir zaman kalan bu köprülerimiz sayesinde ilçemizin hem  Çamlıca ve civarindaki mahallere ulaşımı ,  hemde Altındere ve Akyazı'ya ulaşımı büyük bir kolaylık sağlanacak. Ayrıca yine bu köprülerimiz sayesinde ilçemizdeki su fabrikalarının da  kamyon ve tırlarına ulaşım kolaylığı sağlayarak olası kazaların önlenmesi konusunda büyük bir adım atılmış olacaktır.




     Özellikle bu köprülerimizin ihale aşamasına gelmesinde büyük emeği geçen Sayın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Hasan Ali ÇELİK'e teşekkür ediyorum.  Yine ilçemiz mahallelerinden Puna Ortaköy Mahallemizde yapımı devam eden Puna Ortaköy mahallemizi ve çevre mahallelerini, komşu ilçemiz Akyazı ya alternatif bir ulaşım ile bağlayacak olan köprü inşaatımızda bitme noktasına getirilmiştir. Bu köprü içinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki TOÇOĞLU'na teşekkür ediyorum.

İlçemize kazandırdığınızdan Onur duyduğumuz bu ve daha bahsedilmeyen bir çok projede emegi olan çok değerli Milletvekillerimize  Belediye Baskanlarimiza teşekkür ediyorum. Her zaman amacımız Hendek'imizi hak ettiği noktaya taşımanın gayreti olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bu amaç doğrultusunda her zaman üzerimize düşen görevi yerine getirmek için Can'la başla mücadelemizi sürdüreceğimizden halkımızın hiçbir zaman şüphesi olmasın. Kısa sürede hizmete girecek olan köprülerimiz mahallelerimize ve ilçemize hayırlı olsun " diyerek sözlerini noktaladı. 
Not: Ak Parti İlçe Teşkilatı Basın Bülteni