Babaoğlu, Dur Durak Bilmiyor …

Dereboğazı Mahallesinde Cevat ve Özlem Saral çiftinin konuk olarak ağırladığı  MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Babaoğlu erkekler ile sohbet ederken, Görüm’de bayanlar ile bir süre sohbet etti.
Mahalle sakinlerinin de misafir olduğu ziyarette ilçe gündeminden, ülke gündemine ve 7 Haziran’da yapılacak seçimler ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Samimi bir ortamda Saral çiftinin davetinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu 7 Haziran’da gerçekleşecek seçimler ile ilgili de değerlendirme yapmayı ihmal etmedi. 

Babaoğlu yaptığı değerlendirmede; “Türkiye büyük sıkıntılarla karşı karşıyadır. Ekonomiden, iç ve dış güvenliğe, sosyal sıkıntılardan siyasete kadar her alanda ülkemizin ciddi sorunları bulunmaktadır. Bütün bu olumsuzluklara karşı, ülkücü milliyetçi hareket dimdik ayaktadır. Türk milliyetçileri var olduğu sürece bütün sinsi oyunlar boşa çıkacaktır. Ülkenin içinde bulunduğu bu dar boğazdan kurtulmanın tek yolu 7 Haziran seçimleridir. Bu seçimlerde milliyetçi kadroları devletin başına getirmek en asli görevimiz olacaktır. Vatan ve milletimizin istikbali bu seçimde alınacak sonuçlara bağlıdır. Bu bakımdan, 7 Haziranı milat yapmak için zaman kaybetmeden mücadelemize hız vermek zorundayız.  Doğu-batı, güney-kuzey demeden her kapıyı çalmak, her gönüle girmek, davamızın bize yüklediği bu sorumluluk boynumuzun borcudur. Vatandaşımızın ülkenin içinde bulunduğu durumun farkında olduğunu ve iktidar olmaya hazır Milliyetçi Hareket Partisini gördüğünü katılım ve desteklerin artarak sürdüğünü belirten Babaoğlu, Başarmak zorundayız ve başaracağız inşallah” diye konuştu.







Bayanlar ile sohbet eden MHP Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm’de teşkilat bünyesinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek ev sahiplerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
Samimi bir havada geçen ziyarette Ev sahibi olan Cevat ve Özlem Saral çifti misafirleri ile yakından ilgilenerek kendilerini ziyaret eden Babaoğlu ve Görüm’e teşekkür ettiler.

Ziyaret sonunda Babaoğlu ev sahibi Cevat Saral’a MHP rozeti takarak kendisine konukseverliğinden dolayı teşekkür etti.