"Her geçen seçimlerde, siyaset kültürümüzü, siyaset yapma bilincimizi bir kademe daha yükselttiğimizi, seçmenimizin daha da bilinçlenerek bu konuda tercihini, görüşünü ortaya koyduğunu, daha çok sorgulayan ve bu manada daha çok hizmet bekleyen bir tutum içinde olduklarını  gördük. Biz inanıyoruz ki yine hizmetin tek adresi olarak, birliğin tek adresi olarak, Türkiye ‘nin büyük resmini, o resmin bize neler söylediğini, memleket meselelerinin çözümü için millet iradesinin her sandıkta nasıl egemen olması gerektiğini, bilen, hisseden değerli hemşerilerimizle biz yine kol kola olacağız. Yine onların sesi olacağız, onlarla birlikte bu hizmet yolunda millete hizmet mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz.

İnanıyorum ki yeni Yönetim Kurulumuz ile birlikte bu bayrağı alıp canla başla en yüksek noktalara taşımak için, Bütün Kademelerimiz ile birlikte, bugüne kadar bu davaya hizmet etmiş, alın teri dökmüş bugün bu kurumsal çatı altında bize siyaset yapma imkanını sunmak için kapı kapı dolaşmış, bütün kurucularımızdan bugüne kadar gelen, bütün teşkilatımızın kademelerinde emek vermiş değerli abilerimiz, kardeşlerimiz büyüklerimizin de o emeklerini her zaman başımızın üstünde tutarak, en iyisini en güzelini yapmaya çalışacağız ve her köşede ulaşılmamış seçmenimiz, eli sıkılmamış insanımız kalmadan teşkilat faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Birlikteyiz, her türlü mesele için birlikte sahada ter dökeceğiz ve her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Ak Parti Teşkilatımız bütün gücünü gösterecektir.

AK Parti olarak siyaseti güçlendirdik ve itibar kazandırdık. Demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık. İnsan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçtik. Çözüm süreciyle, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. Güven ve istikrar ortamını koruduk. Dünyada ülkemizi saygın, etkili ve güçlü bir konuma getirdik. Artık Türkiye yardım alan değil, yardım veren bir ülkedir. Türkiye bugün dünyanın her yerinde mazlum ve mağdurun yanındadır.

Bizler AK Parti olarak bugüne dek demokraside, ekonomide, belediyecilikte, dış politikada yaptıklarımızla asla yetinmiyoruz. Bizim davamız milletimize layık olduğu demokrasiyi, refahı, gücü ve dünyada saygınlığı kazandırmaktır. Bunun için Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için büyük hedefler koyduk. O ufka doğru bütün sevdamızla, gücümüzle, gayretimizle yürüyoruz. AK Parti herhangi bir parti değildir. Partimiz milletin bağrından çıkmış ve milletin kendisidir. 

Bizim partimiz “ben” demeden “biz” diyenlerin, “partimiz” demeden “milletimiz” diyenlerin partisidir. Millete hizmeti aşk ile sevda ile benimseyenlerin; durmadan çalışanların, birliği, kardeşliği bayrak yapanların partisidir. 

Teşkilatımız 30 Mart’ta çalınmadık kapı bırakmadı. 10 Ağustos’ta milletimizin vicdanı, kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığına taşıdı. Daha iyisini yapabilmek için mücadelemize önümüzdeki Genel Seçimlerde de devam edeceğiz.  Genel Seçimlerde hedefimizin 7-0 olduğunu her zaman söylüyoruz. Bu başarıya imza atacak güçlü bir teşkilata sahibiz. Hemşerilerimiz bizlere güveniyor. Biz bir olduğumuz ve birlikte hareket ettiğimiz takdirde 2023 vizyonuna güçlü bir şekilde ilerleyeceğiz. 

Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatı tüm kademelerimiz olarak Genel Seçimlerde Hedefimizin 7-0 olması ile birlikte diğer temennimiz ise Belediye Başkanımız Sayın Ali İNCİ nin de bu yedi milletvekilimiz arasında bulunmasıdır.Kendisinin Çalışkan ve başarılı kimliği ile İlçemize ve Şehrimize çok şeyler kazandıracak olduğunu biliyoruz. Ümit ediyoruz ki Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU ve çok değerli çalışma arkadaşlarının tercihi ile Aynı zamanda Sayın Bakanımızın da destegiyle Aday Listesinde bulunacaktır. Belediye başkanlığında on altı yılını geride bırakan Belediye Başkanımız Sayın Ali İNCİ İlçemize Yapmış olduğu Proje ve Hizmetler ile Hendekli vatandaşlarımızın  ve tüm Sakaryalı hemşehrilerimizin  taktir ve güvenini kazanmıştır. Sayın Başkanımızın siyaset hayatındaki bu bilgi ve birikimi milletvekili olması durumunda Sakaryamızın menfaatine olacaktır.

Belediye Başkanımız Sayın Ali İNCİ yi Milletvekili Adayı olarak görmenin sevincini hep birlikte yaşamak temennisi ile Tüm İlçe Halkımıza Saygılarımı Sunuyorum."


                                                                                              Ali Kemal SOFU
                                                                                   Ak Parti Hendek İlçe Başkanı