Milletimiz , güvenin ve istikrarın devamı için Ak Parti demiştir. Bu zafer sizlerindir . Hendek de oy kullanan herkese teşekkür ederim .

"KAZANAN TÜRKİYE OLDU”

  Parti binamızın önünde seçim sonucunun coşkusunu yaşadık. Allah birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinde kazanan ülkemiz oldu. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara milletimiz güzel bir cevap verdi. Seçim sonuçlarından memnunuz ve mutluyuz.

 1 kasım Seçim tarihinin belli olmasından sonra  yoğun bir tempoda bütün kademelerimizle   ilçemizin her sokağına ve her evine giderek halkımızdan Ülkemiz için destek istedik . Sahada bizimle beraber calışan , Vekilimizi Ali İnci'ye Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü'ye  Ana kademe arkadaşlarıma , Kadın Kolları başkanımız Emine Tosun ve yönetimine Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve yönetimine , Meclis üyelerimize ,okul bina kat sorumlularına , sandık başındaki görevlilerimize , sandık müşahitlerine , göremediğimiz bilmediğimiz  Ak Parti gönüllüsü kardeşlerime  teşekkür ediyorum . 

"Bu seçimin kaybedeni yoktur "

Ak Parti geçmişte olduğu gibi bundan sonrada kimseyi ayırmadan hizmetine devam edecek , bu nedenle bu seçimin kaybedeni yoktur. Türkiye kazanmıştır . Bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Biz birlikte Türkiye'yiz "