Ak parti Hendek ilçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Ekici Yılkın  ve Yönetimi  Yardım amaçlı kahvaltı programı düzenledi.

Osmanlı çadırında gerçekleşen program yoğun ilgi gördü. Kahvaltıya özenle hazırlanan Ak kadınlar evlerinde hazırladığı çeşitleriyle, sunumlarıyla sıcak ve samimi sohbetleri ile davetlileri memnun ettiler.

Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllüde yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı ile programın son konuğu oldular.  Programdan oldukça memnun kalan Başkan Püsküllü Ak kadınlarımıza emeklerinden ve ilgilerinden dolayı tebrik ve teşekkür etti.



Başkan Yılkın ”Kahvaltımızın amacı hayra vesile olmak bu organizasyonu yönetimdeki arkadaşlarımın emekleri ile gerçekleştirdik. Buradan elde edeceğimiz geliri ise ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Misafirlerimizden aldığımız olumlu ve samimi ifadeler bizleri hem çok memnun etti hem de çok gururlandırdı. Bizler fayda sağlamanın ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın hendeğimiz için, yarınlarımız için en iyisini yapmak adına çalışan gönüllü hizmetkârlarız.  Davetimize duyarlılık gösteren icabet eden gönlü bizle olup gelemeyen herkese ve özellikle bu işe çok emek harcayan ekibime, Desteğiyle katılımıyla bizleri şereflendiren Sayın Belediye Başkanımız İrfan Püsküllüye çok  teşekkür  ederim” dedi”.