Dişli, Pamukova ve Hendek’te destek istedi

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli, Pamukova ve Hendek ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulunup, vatandaşların sorunlarını dinledi.

OYLARIMIZI KATLAYACAĞIZ

Pamukova İlçesi’nde partisinin teşkilatını ziyaretle programa başlayan Milletvekili Adayı Şaban Dişli, partililerle bir araya geldi. İlçe Başkanı Fatih Akın’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Dişli, 1 Kasım seçimlerinde Pamukova’ya güvendiğini belirterek, “Daha çok çalışıp, oylarımızı katlayacağız” dedi.

OYLARINIZ AK OLSUN

Daha sonra Belediye Başkanı Başkanı Cevat Keser’i makamında ziyaret eden Milletvekili adayı Şaban Dişli, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde de bulundu. Mahallelerde kahvehaneleri ziyaret eden Milletvekili adayı Dişli, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını ve isteklerini dinledi. Ülkede istikrarın devamı ve huzur için AK Parti’nin yeniden tek başına iktidara gelmesi gerektiğini söyleyen Dişli, “Oylarınızı ak” olsun diyerek destek istedi.

PARTİ TEŞKİLATI ZİYARETİ

Daha sonra Hendek İlçesi’ne geçen Milletvekili Adayı Dişli, burada da ilk ziyaretini yine parti teşkilatına yaptı. İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile seçim çalışmalarını değerlendiren Milletvekili Adayı Dişli’ye AK Parti Milletvekili Ali İnci , Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şenay Sakal , Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de eşlik etti. 
TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞALIM

Saban Dişli, Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesinin ülkedeki her kesimden insanın beklentilerine cevap verecek nitelikte olduğunu belirterek, 1 Kasım seçimlerimde AK Parti’nin tek başına iktidarı için tüm güçleri ile çalışacaklarını ifade etti. Dişli, daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunarak, partisine destek istedi.