24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Hendek’te coşkulu kutlama yapıldı. Hendek sokağa döküldü. Kornalar eşliğinde konvoylar yapıldı. Konuşmalar gençlerin attığı sloganlarla bölündü.

24 Haziran Bayramı

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, herkese teşekkür ederek başladığı balkon konuşmasında “ Ramazan ayında bizleri evlerinde misafir eden Hendek halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Ramazan Bayramını güzel ve huzurlu bir şekilde kutladık. Dedik ki biz bir bayram daha yaşayacağız. 24 Haziran bayramı, Cumhur bayramı, bu bayramı bizlere yaşatan Allah’a şükürler olsun. Özellikle Hendek ilçemizde çok güzel bir seçim atlattık. Bu seçim demokrasisinde bu katkıyı sağlayan tüm siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhur İttifakını çok kuvvetli bir şekilde desteklemelerinden dolayı kendilerine teşekkürü borç biliyoruz.  Seçimler boyunca çok özverili çalışan özellikle kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, teşkilat mensubu arkadaşlarımıza ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Bu seçim sadece Genel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi değildir, Türkiye Cumhuriyeti’nin var olma yok olma seçimiydi. Elhamdülillah şuan varız ve olmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin çok kritik bir zamanında yapılan seçimin anlamı çok daha büyüktür. Cumhurbaşkanımız 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımız hazır olsun, sandığa gitsin dedi. Bu kazanılan seçim sadece Hendek’te, Sakarya’da, Türkiye’de kazanılan bir seçim değildir. Dünya coğrafyasında ezilenlerin, haksızlığa uğrayanların, mağdurların seçimiydi. Bütün Dünya’ya haykırıyoruz, siz ne derseniz deyin, ne yaparsanız yapın, bu halk liderinin peşindedir ve olmaya da devam edecektir. Her ne kadar sevincimiz büyük olsa da üzüntümüzü de ifade etmek istiyorum. Hendek’imizin büyüğü, 16 yıl Belediye Başkanlığı yaparak Hendek’te güzel hizmetler veren Milletvekili Adayımız Ali İnci, vekil olamamıştır, bu durum da bizleri üzmüştür “ diyerek, güçlü desteklerinizden dolayı Hendek halkına teşekkür etti.

Sadece İslam alemi sevinmiyor, tüm Dünya mazlumları bayram ediyor

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da konuşmasında “ Değerli gönüldaşlarımız, AK Partimizin kahramanları, kadın ve gençlik kollarımızın başkanları, yönetimleri, mahalle başkanlarımız, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve AK Parti gönüldaşlarımız, hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Birkez daha alnımızın akıyla çıkmış olduğumuz bu seçimde, çalışmış olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok değerli bir seçim kazandık. Cumhurbaşkanımızı onaltı yıldır sizlerin gücüyle iktidara taşıyoruz ve taşımaya da devam edeceğiz. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ı kolay bulmadık. Onu hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Sadece İslam alemi sevinmiyor, tüm Dünya mazlumları bayram ediyor. Sadece sizlere değil Cumhur İttifakında destek olan Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye kazandırdıklarını görerek, güçlü lider diyerek Cumhurbaşkanımızı destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Ramazan demeden ev ev dolaştık. Hendek’imizin 91 mahallesini, her sokağını, her evini kadın, gençlik kollarımız ile mahalle temsilcilerimiz bir bir gezdi. Desteklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın, bir olalım, diri olalım, güçlü olalım “ diyerek herkese teşekkür etti.

























Şükür duası

Kutlama programı,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal’ın yaptığı şükür duası ile sona erdi.