Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Amerika’da sözde Ermeni soykırımı gösterilerinde göstericilerin elinden Türk bayrağını alarak yere düşürmeyen Hendek Ülkü Ocaklarında yetişen Onur Nal’a muhteşem karşılama programı düzenledi.

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında, Ülkü Ocaklarında yetişen Onur Nal için düzenlenen karşılama törenine MHP Milletvekili  Zihni Açba, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, MHP Milletvekili Adayları İ. Kamil Doğancı, Melihşah Budak, Metin Güneş, Sakarya İl Ülkü Ocakları Yönetimi,  MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetimi,  Meclis Üyeleri, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, Vatandaşlar ve Ülkücü gençler katıldı.
Çırpınırdı Karadeniz müziği eşliğinde Ülkücü Genç Bozkurtların arasından salona giren Onur Nal ayakta karşılandı.



Gecede Ülkücü yemini edildi.

MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba ve salondakiler  zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı.

Hepimiz birer Türk bayrağıyız



Hendek Ülkü Ocaklarının gururu olan Onur Nal “ Benim orada yaptığımı buradaki Ülküdaşlarım olsun aynı benim yaptığımı yapardı.  O günlerde Ülkü Ocakları Genel başkanımız, milletvekillerimiz, İl ve ilçe Başkanımız bana sahip çıktılar ve her zaman destek verdiler. Bizler bu çatı altında duyguyu, heyecanı hissettik. Nereden geldiğimizi unutmadık. Nerede olursak olalım, nerede yaşarsak yaşayalım, vatanımıza, bayrağımıza, dinimize ne kimse dil uzatabilir, nede öyle bir hareket içerisine girebilir. Başbuğumuzun o güzel sözünü hep kendime örnek aldım. Hepimiz birer Türk bayrağıyız. Onu kirletmeyeceğiz ve yere düşürmeyeceğiz. Hendek Ülkü ocaklarımıza ve hepinize teşekkür ederim “ dedi.

Ayakta karşılanan ve yaptığı duygusal bir konuşma yapan Onur Nal’ı tebrik eden MHP Milletvekili Zihni Açba kendisine yaptığı onurlu davranıştan dolayı teşekkür etti.
 
Ülkücüler Türkiye’nin Sigortasıdır

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Süleyman Kalk “İçerisinde bulunduğumuz bu karanlık ve kasvetli günleri aşmanın, aydınlık yarınlara ulaşmanın tek yolu bayrak ve vatan sevgisiyle bezenmiş gerçek iman sahibi gençler yetiştirmektir. Bayrak namustur, bayrak şereftir, bayrak vatandır. Bayrak gelecek nesillere bırakacağımız şanlı mirasımızdır. Bayrak aşkıyla yanmayan bir Türk genci düşünülemez. Tarihte milletimiz bayraksız kalmamış, esir yaşamamıştır. ALLAH’ın izni ile Ülkücüler oldukça Türkiye’nin zor durumlarda sigortası olmaya devam edecek, şanlı Türk bayrağını yere düşürmeyecek, saygısızlık yapılmasına müsaade etmeyecektir. Bizler üzerimize düşen görevi siz değerli büyüklerimizin de desteği ile yerine getirmek için son nefes ve son damla kanımıza kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. ALLAH utandırmasın. 24 Nisan 2015 tarihinde Amerika’da sözde Ermeni soykırımı protestoları yapılırken Türk Bayrağına yapılan çirkin saldırı sonrası duyarsız kalmayarak göstericinin elinden alan ve Bayrağımızı yere düşürmeyen Hendek Ülkü Ocaklarımızın yetiştirdiği kahramanımız Onur Nal’a teşekkür ediyorum” dedi.
 

Ülkü Ocakları Türkiye’nin kalbidir

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “ Ülkü Ocaklarımızın ne kadar gerekli olduğunu, olmazsa olmazlardan olduğunu bir kez daha anladık. Onur kardeşimizin Amerika’da yapmış olduğu refleks, bir çok camiaya örnek olacaktır. Ülkü Ocakları Türkiye’nin kalbidir, nabzıdır, Ülkeyi yönetecek gençlerin yetiştiği gerçek bir ocaktır. Onur Nal kardeşimize hepinizin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Türk milletinin geleceği için, dantelli kefenliler mücadele veremez

MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül “ Amerika’da bir Türk evladı çıktı, orada Türk düşmanlarının yapmaya çalıştığı şeye dur dedi. Karşısında ki kalabalığa, gücüne ve vatanından ne kadar uzakta olduğuna bakmaksızın bunu yaptı. Ancak bugün memleket, kendi vatanı içerisinde Türk bayrağının yerlerde pas pas edildiği bir gündeyiz. Memleket böyle bir dönemi yaşıyor. Bugün Milliyetçi Hareket ve Ülkü Ocakları bu ölçüde vatanı kurtaracak güçtür. Allah bu milletin içerisine düştüğü zilletten kurtulmayı, onu bu şekilde şuurlandırarak, mücadele ederek, milleti bu kara günlerden çıkarmayı nasip etsin. Bu iş sandıkta bitmezse nerede biteceği belli değil. Yarın Türkiye’yi çok ciddi bir hesaplaşma bekliyor. Eğer biz doğru tavrı göstermezsek, şuurla hareket etmezsek memleketin ve milletin geleceği tehlikede. Türk milletine gerçekleri anlatacağız. Türk milletinin geleceği için, dantelli kefenliler mücadele veremez. Türk milletinin geleceği için üzerinde kefeni olmayan, nerede ne şekilde olursa olsun vatan için canını feda etmeye razı olanlar, Allah’ın izniyle bunu gerçekleştirecekler.  Onur kardeşimizden de Allah razı olsun diyor teşekkür ediyorum” dedi.




Konuşmaların ardından Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk , MHP’nin doğayenlerinden Muharrem Bülbül ve Ülkücü gençler ile birlikte Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim ve teşekkür plaketini Onur Nal’a takdim ettiler.



Amerika’da ki gösterilerde Ermenilerin elinden alarak yere düşürmediği Türk Bayrağını Hendek’e getiren Onur Nal, Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk’a hediye etti.

Program Arif Nihat Asya’nın Bayrak şiiri, İlimiz gazeteci yazarlarından Ömer Emecan’ın Yol Verin şiirinin okunmasının ardından hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.