Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, yönetimi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Meclis üyeleri, Hendek kadın kolları Başkanı Bedia Yılkın, Gençlik Kolları Balkanı Fadıl Fide ile birlikte AK Parti Sakarya 6. Olağan Kongresi’nde AK Parti Sakarya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Fevzi Kılıç’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular.

Başkan Kılıç “Kongremiz Miting havasında geçti. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bizden önce yapılan Bolu il Kongresinde ‘Buradan Sakarya’ya gideceğim Sakarya gereğini yapar’ demişti. İlçelerimizin yoğun desteği ile Salon dışı miting alanına döndü. Salon içindeki özellikle gençlerimizin coşkusu övgüye değerdi.  Hendek ilçe Teşkilatımıza ve Hendek’lilerin kalabalık katılımından dolayı teşekkür ederim.  Biz büyük bir Aileyiz ve birlikte daha güçlüyüz”. Dedi.

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu İl Başkanı Fevzi Kılıç’a bir tablo hediye etti. İl Başkanı Fevzi Kılıç Tablo ve ziyaretlerinden dolayı Hendek Teşkilatına teşekkür etti. Hatıra fotoğrafları çekiminden sonra ziyaret sona erdi.