Belediye Başkan Adayı Ali Kemal SOFU 14 ve 105 nolu Kamyoncular Kooperatifi arasında oluşan sorunları çözmek için kooperatif başkanları ile parti binasında toplantı yaparak aradaki sorunların giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunmuştu.

Akşam programında Aktefek, Dereköy, Kocatöngel mahallelerinde esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu.


Sofu buradaki görüşmelerinde “Kardeşlerim, bundan önceki seçimlerde hatırlarsınız istikrar kelimesini kullanıyorduk. 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bu Ülkenin istikbaline göz dikmiş olanlara karşı Vatan mevzubahis ise gerisi teferruattır, diyerek kurulan Cumhur ittifakının amacı İstikbali korumak İstikrarı sürdürmektir. 


Kardeşlerim mahallelerimizi gezerek sizleri dinliyoruz. Nasip olursa Belediye Başkanı olduğumuzda buralardan topladığımız sorunlara planlamalarımızla uygun takvimi belirleyip çözeceğiz. Sloganımızı biliyorsunuz Tevazu samimiyet gayret, seçim sonrası bizler samimi ve gayretle çalışacağız. 31 Mart seçimlerinde güçlü desteklerinizle yeni bir döneme hep birlikte başlayacağız”. dedi.