Bugün Hendek Gençlik Merkezinde organize olan Cumhur İttifakı seçmeni, Hendek caddelerinde bir yürüyüş düzenlendi. Düzenlenen yürüyüş programı kahvaltı ile başladı, konuşmalarla devam etti. 

Programa Cumhur İttifakı Adayı Ali Kemal Sofu, Sakarya Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Ak Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ak Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve Cumhur İttifakı Meclis üye adaylarının yüksek katılım gösterdikleri program ardından, yürüyüşe başlandı. 

Yürüyüşte Birbirine eklenmiş büyük bir Türk bayrağı taşıyan partililer, Seçim Şarkıları eşliğinde yürüyen coşkulu kalabalık, Osman Yılmaz Caddesi üzerine çıktılar. Cadde trafiği yürüyüş nedeniyle kısa bir süreliğine trafiğe kapatılarak, yürüyüşü tahsis edildi. Buradan Hendek Meydan istikametine yönelerek, ilçe meydanına doğru kalabalık bir şekilde ilerlendi. Zaman zaman duraksayan yürüyüşte , en önde , engelli vatandaşlar, tekerlekli araçları ile bayraklarla yürüyüşe destek verdi. 

Yürüyüş esnasında - “Hendek Sofuyla Yükselecek , İşte Başkan İşte ittifak , Güçlü Hendek Güçlü Türkiye  , İstikrar Sürsün Hizmet Büyüsün “ sloganları attılar. 

Büyükşehir Adayı Ekrem Yüce ve Hendek Adayı Ali Kemal Sofu, yürüyüşün en önünde yer alırken, yol kenarlarında yürüyüşe her dakika katılan vatandaşları selamlayarak, Hendek Meydanına doğru kol kola yürüyerek, Muammer Sencer Caddesi üzerindeki asırlık çınarların yer aldığı belediyenin önünden geçerek, Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatının önünde yürüyüşü sonlandırarak katılanlara teşekkürlerini ilettiler.