AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATINDAN UZAK MAHALLELERE ASFALT ÇALIŞMALARI GEZİSİ      
 
    Yapılan ziyaretlerde mahalle sakinleri ile de bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuldu. İlçemiz genelinde Hendek belediyesinin başlatmış olduğu asfalt çalışmaları hakkında mahalle sakinleri ile yapılan görüşmeler konusunda bilgi veren SOFU " Öncelikle Beylice, Hüseyinşeyh ve Hacımbey mahallelerimize yapılan asfalt'ın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. 

    Belediyemiz bu sene çok büyük bir sıcak asfalt yatırımı yaptı. Belediye Başkan'ımız Sn. İrfan PÜSKÜLLÜ ile yaptığımız görüşmede; sadece uzak mahallelerimize şuana dek atılan sıcak asfalt'ın 27 bin ton civarında olduğunu öğrendik. Uzak mahalle asfaltlama çalışmalarının hava şartlarının el vermesi durumunda 4 bin ton ilave asfalt ile devam edeceğini öğrendik. Burada vatandaşlarımız ile yaptığımız görüşmelerde almış olduğumuz olumlu tepkiler bizleri çok memnun etti. Bizlerde uzak mahallelerimizi sıcak asfalt ile tanıştıran ve bu yatırımların önümüzdeki aylarda ve yıllarda artarak devam edeceğini belirten, tüm imkanlarını hemşerilerimize hizmet yolunda kullanan, belediye Başkan'mız İrfan PÜSKÜLLÜ' ye çok teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede eksik kalan asfaltlarımız da tamamlanacaktır.



     Vatandaşlarımız her türlü hizmetin en güzelini hak etmektedir. Bizler de her zaman olduğu gibi bundan sonra da hizmet noktasında hem belediyemizin hem vatandaşlarımızın yanında olacağımızı belirtmek isteriz. Bu hizmetler tüm Hendek'imize hayırlı uğurlu olsun ." diyerek sözlerini noktaladı.

Hendek Akparti İlçe Başkanlığı Basın Bülteni