Bu Seçimin Kaybedeni Yok

Hendek Cumhur İttifakı Adayı Ali Kemal Sofu, seçim koordinasyon merkezi ekibi ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hendek kazansın

Cumhur İttifakı Adayı Ali Kemal Sofu, Başkan Babaoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Hepimizin hedefi Hendek’i daha iyi yerlere getirmektir. Meclis üyesi arkadaşlarımızın da hedefi bu doğrultudadır. Hendek için iyi olan herşeyde destek olacağız. İyi bir seçim süreci geçirdik. Bundan sonra da elbirliği ile Hendek için çalışacağız.  Hendek kazansın “ dedi.

Hendek ve Hendek halkının hizmetindeyiz

Başkan Babaoğlu, güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek “ Uyumlu bir şekilde, kavgasız, tartışmasız güzel bir seçim dönemi geçirdik. Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Örnek bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Hendek için hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Hepimizin amacı Hendek ‘e en güzel hizmetleri yapmaktır. Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte beş yıl boyunca Hendek için iyi olan herşeyde uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyorum. Halkımızın bize vermiş olduğu teveccühle, Hendek ve Hendek halkının hizmetindeyiz “ dedi.

Başkan Babaoğlu, ziyaretlerinden dolayı, Cumhur İttifakı Adayı Ali Kemal Sofu ve ekibine teşekkür etti.