Şimdi kucaklaşma zamanı

Büyük Birlik Partisi’nden Hendek Belediye Başkanı seçilen Turgut Babaoğlu’nu kutlayanlar arasında seçimde rakibi olan partilerin aday ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri de bulundu.


Başkan Turgut Babaoğlu’nu ziyaret edip ’hayırlı olsun’ dileklerini ileten siyasiler arasında İyi Parti Adayı Ahmet Mercan, CHP İlçe Başkanı Reyhan Azaklı, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Yasir Yüksek de yer aldı.


Konuklarına teşekkür eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Şimdi ortak paydamız Hendek’te buluşma ve kucaklaşma zamanıdır” dedi.

Tüm halkın beklentileri ve arzuları doğrultusunda en iyisini, en güzelini yapmak için çalışacaklarını vurgulayan Babaoğlu, “Seçim bitti. Vatandaş teveccühünü, desteğini bizden yana kullandı. Biz de her zaman söyledik biz inşallah herkesin benimsediği, herkesin güven duyduğu bir belediye başkanı olmayı amaçlıyoruz demiştik. İnşallah da öyle olacağız. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışacağız. En kısa zamanda hizmete sunmak için tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.