Gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına , İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dİkbayır, Millet İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Kolip, Sakarya İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan,  İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Cumhuriyet Halk Parti Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, Kadın Kolları başkanları katılırken, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Engin Özkoç ‘un katılması beklenirken programa katılamadığı belirtildi. 

Programın Sunuculuğunu ve Yönetimini Yavuz Kılıç Konuk yaptığı program, İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başladı. Ardından İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır’ı sahneye davet edilmesinin ardından , Bayındır’da bir centilmenlik ve siyasi eşitlik örneği göstererek ittifak yapmış oldukları Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Reyhan Azak’ı sahneye davet etti. Beraberce programa katılan vatandaşları selamlayan İlçe Başkanları, katılanlara teşekkürlerini iletti, sahneden indiler. 

Ardından Millet İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cihan Kolip sahneye davet eden Konuk, sözü Kolip’e verdi. Büyükşehir Adayı Kolip “Hendek’in iyi yürekli kahraman insanları hoşgeldiniz, öncelikli olarak 31 Mart mahalli idareler seçiminin, sakarya’ya ve türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum. ve inşallah 1 nisan sabahında, birlik beraberlik olduğu, bir güne uyanırız. Bize bu göreve verilmesinin , öneminin ve kutsallığının farkındayız, Şehrimizin sorunlarına çözüm arayabilmek, kimsesizlerin sahibi olmak için aday oldum. Gerek ilçe  belediyeler, gerekse il belediyeler olsun, iyi olsa inanın biz aday olmazdık. Sakarya’yı 25 yıldır aynı zihniyet yönetmektedir, vizyon eksikliğidir. Şehrimizi adaletle yönetilir, birlik ve beraberlik içinde, büyük bir köy görüntüsünde olan sakarya’yı ayağa kaldıracağız. Bizim yolumuz hak ve adalet yoludur. Vizyonumuz Mustafa Kemal Atatürk yoludur. Bu sakarya ve Hendek’e sihirli bir el değecek. Tüm belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum. Ne mutlu türküm diyerek” vatandaşları selamlayarak konuşmasına son verdi. 

Ardından İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır bir konuşma yaptı  Konuşması ; “Sözlerime 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümünü yaşayacağız. Orada rahmetli olan şehitlerimizi rahmetle anıyorum, bundan birkaç ay önce, Adalet Partisi bir ittifak yaptı, bizde Cumhuriyet Halk Partisi ile bir ittifak yaptık, burada Sakarya Milletvekilli Engin Özkoç’a ve İl Başkanı , İlçe Başkanlarına Teşekkür etti.” Konuşmalarının tümünü haberimizin video kısmından izleyebilirsiniz. 

Ardından Millet İttifakı Hendek Belediye Başkan Ahmet Mercan sahneye çıktı, sahneye çıkarken ufak bir düşme tehlike atlatan Aday Mercan sahneden vatandaşlara seslendi. 
Projelerini ve belediyelerin içinde bulunduğu durumu anlattı. Projelerine tek dek değinen Mercan Hendek ilçesinn temel sorunlarını bildiklerini belirterek projlerini anlatarak programın son bulduğu belirtti. 

Millet İttifakı Hendek Projelerini İncelemek için TIKLAYINIZ inceliye bilirsiniz 

Gerçekleştirilen programın tümü video olarak ilerleyen saatlerde sizlere sunulacaktır...