MHP Hendek İlçe Kadın Kolları Teşkilatı bir yandan istişare toplantılarını yaparken diğer yandan da hasta, cemiyet ziyaretlerinin yanı sıra ev toplantıları da gerçekleştiriyor.
MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm ve Yönetimi Büyükdere Mahallesinde ev hanımları ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyerek taleplerini aldılar. 
Sohbet havasında geçen ev toplantısında Görüm ve beraberindekiler sorunları ve talepleri tek tek not alarak her zaman takipçisi olacaklarını ifade ettiler.
Ev toplantıları yaparak ev hanımlarının dertlerini ve sorunlarını dinleyen MHP Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm; “Kadınlarımızın sayısının artması ve böylelikle kadınlarımızın siyasette daha aktif rol almaları bizleri oldukça mutlu etmekte ve bu durum çalışma şevkimizi daha da arttırmaktadır. Birlik ve beraberlik olgusu, kadınlarımızın kendilerini daha güçlü hissetmelerine ve sosyal alanlarda yeni atılımlar yapmasına vesile olmaktadır. Partimiz çatısı altında kadınlarımızın, cesaret göstermelerinin, çekinmemelerinin, mücadeleci bir yapıya kavuşmalarındaki en önemli unsur da istişareli bir çalışma içerisinde hareket etmemiz ve köklü bir iletişim kurmamızdır. Ev toplantılarımızı sık sık yaparak ev hanımlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz. Ev hanımlarımızın bizlere göstermiş olduğu misafirperverlik ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.” 
Ev toplantısında MHP Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm ve yönetiminin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler ve kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ettiler.
MHP Hendek Kadın Kollarının Büyükdere mahallesinde ki ev toplantısı çay keyfi ile yapılan sohbetin ardından sonra erdi.