Muhalefet Parti üyesi Hüdaverdi Bahadır ve Yaşar Aygüneş'in süreye vurgu yapılmasının ardından meclisin bir sonraki dönemde alacağı kararın kış mevsimine girilmesiyle asfalt sezonunun kapandığından dolayı, bir sonraki kararın ay içerisinde 15 gün ilerki bir tarihte yeniden görüşülerek oylamaya sunulmasını teklif etmişlerdi.

Bu nedenle Hendek Belediye Meclisi 1. Ay içerisinde 2. kes toplanma kararını mecliste oylayarak kara bağlamışlardı.

Şimdi Ak Partili Meclis üyelerinin nin oy çokluğu ile Komisyona sevk ettiği kış öncesi aflat çalışmaları için gerekli teminat mektubunun verilip verilmemesi hususunda karar alınacak olan meclis toplantısında güçlü çoğunluğa sahip meclis üyelerinin alacağı karar merakla bekleniyor.

Karar alınırsa en kısa sürede yolların asfaltlanması için gerektiği kadar asfalt malzemesini hendek belediyesi ekiplerinin alıp tespit edilen bölgelerde asfaltlama çalışması yapacakları bölgelerde çalışmalar başlayacak.
Hendek Belediyesi Ekim ayı olağanüstü meclis toplantısı, 6 gündem maddesini görüşmek üzere 16 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'da yapılacak.

Hendek Belediye meclis toplantı salonunda yapılacak olan Ekim ayı olağanüstü meclisine, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlık edecek.

Saat 15.00'da başlayacak olan meclis toplantısında 6 gündem maddesi görüşülerek meclisin oylamasına sunulacak.

Olağanüstü meclis toplantısı belediyenin sosyal medya hesabı olan web adresinden adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Bu arada gündem maddeleri ise web sayfasından her ay düzenli olarak yayınlanmakta