AK Hendek Kutlu Doğum Programı düzenledi “Ey habibim, sen olmasaydın ben bu kainatı yaratmazdım”

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen program, saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı,  AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, yönetimi, partililer ve vatandaşlar katıldı. Programın açılış konuşmasını AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun yaptı.

Tosun, Kutlu Doğum Haftasını kutlayarak “ Sevdiğimiz, en sevdiğimiz, ey habibim sen olmasaydın ben bu kainatı yaratmazdım, sözünün muhatabı iki cihan serveri, sevgili Peygamber Efendimizin doğumunun 1444.üncü yıldönümünü kutluyoruz. Peygamber Efendimizi biraz olsun anlamak, hissetmek ve ona duyduğumuz sevgimizi daha fazla canlandırmak adına bu programı hazırladık. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” Dedi.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de programda bir konuşma yaparak “ Kutlu Doğum programınız kutlu olsun. Bizler hep birlikte çocuklarımıza da bu maneviyatı yaşatmalıyız. Çocuklarımızın geleceği için hep birlikte çalışacağız. Koşmaktan çok icraat yapmamız lazım. Biz Ali Başkanın bıraktığı yerden çalışmalara hız kesmeden devam ediyoruz. Sizleri de böyle bir program düzenlediğiniz için tebrik ediyorum” Dedi.

Programda, Tasavvuf ve İlahi grubu tarafından ilahiler söylendi. Daha sonra Kuran Kursu hocası Hülya Akıtürk tarafından Kur-ı Kerim okunarak, dini sohbet sonrası dua edildi.

Programın sonunda misafirlere ikramlar yapıldı.