HENDEK CHP İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı tarafından AKM Önünde Haklarımızdan ve Yaşamlarımızdan vazgeçmiyoruz İstanbul Sözleşmesi Yaşatır Açıklaması Yapıldı.

CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan bu açıklamaya Hendek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı tam kadro katıldı gerçekleşen katılım sonrası Hendek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nihat Bayraktar bir Basın açıklaması yaptı.

Sakarya CHP İl Başkanlığı Tarafından dün AKM Önünde gerçekleşen istanbul Sözleşmesi Yaşır Açıklamasına bir çok vatandaş destek verirken düzenlenen organizasyona Hendek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı Tam Kadro destek verdi AKM Önünde düzenlenen Açıklama Sonrası Hendek Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nihat Bayraktar bir Basın açıklaması yaptı Bayraktar açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Hendek Kadın Kolları İstanbul Sözleşmesi için bir araya geldi....

Hendek Kadın Kolları İstanbul Sözleşmesi için bir araya geldi....

Tüm Ülkemizi derinden yaralayan Elmalı davası sanıkları daha dün serbest bırakılırken; Her gün kanımızı donduran kadın cinayetleri, tacizler, şiddete karşı yine bu iktidar tarafından imzalanan İstanbul Sözleşmesinden vazgeçmek nedir?

Hendek Kadın Kolları İstanbul Sözleşmesi için bir araya geldi....

ÇEKİN PİS ELLERİNİZİ ÇOCUKLARIMIZIN ÜZERİNDEN -KADINLARIMIZIN EN DOĞAL HAKKI OLAN YAŞAM HAKKINI ELLERİNDEN ALMAYIN iSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR VAZGEÇMİYORUZ

Nihat BAYRAKTAR
CHP Hendek İlçe Başkanı