Hendekli kadınlardan müthiş karşılama

Kadınlar Hendek’i salladı

Yarınlar yorgun olanların değil rahatından vazgeçenlerindir…

“Bizler rahatımızdan vazgeçip yollara düştük”

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları tarafından AK Parti Aday tanıtım programı düzenlendi.

 “7-0 yapacağız”

Programın açılış konuşmasını AK Parti Hendek İlçe Başkanı Emine Tosun yaptı. Tosun “ 7 Haziran günü Ankara’ya yedi güzel insanı göndermeye varız. Biz hanımlar, rahatımızdan vazgeçtik bu yola çıktık ve inşallah hep birlikte çalışıp 7-0 yapacağız “ Dedi. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da, selamlama konuşması yaparak destek istedi.

Nereye geldiysek sizlerin sayesinde

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ İnşallah siz hanımların sayesinde genel seçimlerden başarılı sonuç alacağız. İnşallah sizlerin gayretleri ile bu başarı olacak. Nereye geldiysek sizlerin sayesinde geldik. Ali Başkandan görevi devraldıktan sonra, belediye hizmetlerinde ciddi anlamda çalışıyoruz. Sizin hiçbir şüpheniz olmasın, belediye hizmetlerinde aksama olmayacak. Ali Başkan ne söz verdiyse hepsi yerine getirilecek ve inşallah milletvekili olarak Ankara’da gönderirsek, vekil desteği ile daha fazla hizmet edeceğiz “ Dedi.

“Yeni Türkiye için yollardayız”

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Yarınlar yorgun olanların değil, rahatından vazgeçenlerindir” diyerek “  Bizler rahatımızdan vazgeçip, yollara düştük. On beş yıl önceki duruma bakarak yollara düştük. Bir daha geri dönmemek için yollara düştük. Yarınlar refah olsun diye buralardayız. Yeni Anayasa için, Yeni Türkiye için yollardayız. Yedi güzel insanı inşallah 7 haziranda meclise gönderiyoruz “ Dedi.

Kadının yükü ağırdır

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, hanımlara seslenerek “ Bu çoşkulu kalabalık beni çok duygulandırdı. 12 Yıldır AK Parti iktidarda ve çok güzel hizmetler yaptı. Çocuklara, yaşlılara, engellilere çok güzel işler yaptı. İsteklerimiz bitmez. AK Partiyi sizler gibi AK gönüllü hanımlar taşıyacaktır. Kadının yükü ağırdır. Tarlada, evde işte yükü çok ağırdır. Hükümetimizin kadınlara yaptığı yenilikler hepimize umut vadediyor. Yarınlarımıza daha güzel ve güçlü bakıyoruz. Bu beklentilerin daha güçlenmesi için mecliste AK Parti’ye güç verelim. Sakarya 400 milletvekiline 7-0 katkı yapacak inşallah, bunu başarabiliriz. Bu coşkunun bizleri 7-0 meclise taşıyacağına inanıyorum “ Dedi.

“Bizi sevgiyle kucaklayın”

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, sahneye çıkarken coşkuyla alkışlandı. Hendekli bayanlar İnci’yi sloganlarla karşıladı. İnci, İlçeleri gezdiklerini belirterek “ Yedi tane ilçeyi gezdim. Hendek’i daha gezemedim, gezeceğim. Biliyorum ki sizler bana sahip çıkıyorsunuz. Hendek’te hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucakladım, hizmet ettim. Şimdi Hendek halkı bizleri sevgiyle kucaklarsa sevinirim. Sizlerin oyları ve çalışmaları ile hizmetler yaptık. Hendek Belediyesi Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden birisidir. Sizlerin yetiştirdiği bizleri, inşallah Hendek halkı Ankara’ya gönderecek. bizleri, destek vereceklerini söylüyorlar. Hendek’imizin de bizi sevgiyle kucaklayacağına inanıyorum Dedi.

“Ben size inanıyorum”

Son olarak konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “ Sizlerin coşkusunu görünce çok mutlu oldum. Ben inanıyorum ki sizler 7 Haziranda 7 güzel insanı en iyi şekilde Ankara’ya göndereceksiniz. Sizleri size bırakıyorum. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum “ Dedi. 

1500 kişi katıldı

Hendek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, AK Parti Milletvekili Adayları Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu, Bilgehan Doğru, Hendek eski Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, partililer ve Hendekli bayanlar katıldı. Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci’nin eşi Vildan İnci’de programa katılarak eşini yalnız bırakmadı.