AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı toplandı
 

Toplantıya AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcıları Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri katıldılar.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun açılış konuşmasının ardından İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları faaliyet raporları okundu.

Teşkilatımız yoğun bir şekilde çalışıyor

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu konuşmasında “ Teşkilatımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu birlikteliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Hepinize gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.  Halkımızın taleplerini bizlere iletmeniz, hizmetlerin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır “ Dedi.


Hendek’imize hep birlikte katkı sağlayacağız

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, tüm Şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek  “ Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bizden sonraki nesillere çok güzel bir ülke bırakmanın gayreti ile hepimiz çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberlik bundan sonra da devam edecektir. Hendek’imize hep birlikte katkı sağlayacağız. 2016 Yılı beklentilerin daha çok olduğu bir yıldır. İlçemizin uzak mahallelerinde de büyük beklentiler vardı,  ekiplerimiz taleplere cevap vermek adına yoğun çalışıyorlar. Asfalt sezonuyla birlikte gerekli yerlerde sıcak asfalt çalışmalarımızı yapacağız. Sentetik sahamızla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Halkın memnuniyeti bizlerin memnuniyetidir “ Dedi.



Milletin iradesini başının üstünde tutan bir hükümetimiz var

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu da konuşmasında, hükümetin icraatlarından bahsederek “ Bir şeyler eksik dahi olsa bu iradenin sapasağlam ayakta durmasının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. 1 Kasımda halkımız kararını verdi. Seçim sonrası da çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Önümüzde Anayasa değişiklikleri vardır. Bu irade milletimizde vardır, milletimiz kararını verecek. Bir daha kötü tabloları görmemek adına Başkanlık sistemini getirmemiz gerekiyor. Bu tarihi fırsatları kaçırmayacağız. Milletin iradesini başının üstünde tutan bir hükümetimiz var “ Dedi.

Konuşmaların ardından soru cevap şekilde istişare yapıldı.