Toplantıda söz alan ilk konuşmacı olan Hendek Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ " Yapılan sunumlarda teşkilatlarımızın ne kadar aktif çalıştıkları ortadadır. Bizler de bu çalışmaları yapan tüm teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Biz yaptığımız tüm hizmetleri Hakkın rızası ve halkımız için yapmaktayız.

Yaptığımız hizmetlerde yaşanacak olan bir eksiklik olması durumunda bizlere bunları bildirmenizi istiyoruz. Biz bu konuda gerekli önlemlerin alınmasını her zaman için sağlarız. Biz yaptığımız ve yapacağımız tüm hizmetlerde şeffaflığı en ön planda tutmaktayız. "  diyerek sözlerini tamaladı.

Aşırı soğuk ve olumsuz hava şartlarına rağmen yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıda konuşan Sakarya milletvekili Mustafa İSEN " 1 Kasım genel seçimlerinde kazanmış olduğumuz seçim sonrasında milletimizin verdiği yetki ile hızlı bir şekilde hükümetimizi oluşturduk. Mecliste komisyonlarında kurulması ile seçim döneminde söz vermiş olduğumuz tüm taahhütleri birer birer hayata geçirmeye başladık. Bu bağlamda özellikle vatandaşlarımızın beklenti içerisinde olduğu tüm çalışmaları verdiğimiz söz üzerine kısa sürede yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz.  Ayrıca Sakaryalı hemşerilerimiz olarak partimize verdiğiniz büyük desteğin bilinci ile yapılacak yeni yatırımlardan, bakanlıklar ile sürekli görüşerek Sakarya'nın hak ettiği payı alması sağlamak için tüm Ak Partili vekil arkadaşlarımız ile çalışmalarımızı yürütüyoruz."


Terör sorunu ve bölgedeki sorunlara da değinen İSEN" Arap baharı ile başlayan değişim çeşitli piyonların devreye sokulması ile ülkemize de yaklaşmakta. Biz hükümet olarak bunlar ile de sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu piyonlar ne içeride, ne de dışarıda hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklardır. Bu konuda ne yapılması gerekli ise hükümetimiz bunları yerine getirecektir. " dedi.

Toplantıda söz alan bir diğer konuşmacı olan Ak Parti İl Başkanı Fevzi KILIÇ ise " dışarıda yarım metre kar, belki de geldiğiniz yerlerde bir metre kar olan yerler var ancak salonda muhteşem bir kalabalık var işte bizim başarımızın sırrı burada yatmaktadır.  Diğer partilerin birinci sıradaki gündemi kendi partilerine üye olupta bizim partimize oy veren vatandaşlarımız bunların sebeplerini hala anlamış değiller.

Ülkemizde bir çok  iyi ve kötü olaylar meydana gelmektedir. Bakıldığında iyi olayların bir çoğunun son 13 yılda Ak Parti iktidarları döneminde olduğu görülmektedir. Buda bizim başarımızın en önemli açıklamasıdır." diyerek sözlerini noktaladı.

Yapılan faaliyet sunumları ile teşkilat mensuplarının bilgilendirildiği toplantıda katılımcılara söz hakkı verilerek görüş ve taleplerin dinlenmesiyle toplantı son buldu..