AK Parti Sakarya milletvekili aday adayları Mustafa Aşoğlu , Hanife Tunca, Ahmet Mehmetoğlu, Ender Serbest, Ebubekir Sofuoğlu, Cihat Saraç, Cevdet İzmirli , Meçit Ayhan, Ziya Cevherli, ve Bilgehan Doğru  seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler.

AK Parti Sakarya milletvekili aday adaylarının 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimler öncesindeki ziyaret turları devam ediyor. Aday adayları ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek temayül yoklamasında oy kullanacak olan yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelip projelerini ve neden aday olduklarına ilişkin bilgiler aktarıyorlar. Ayrıca Türkiyenin sıcak gündeminden mesajlar iç ve dış oyunların 2023 e kadar sürekli tekrar edeceğini belirtiyorlar. 

Aday adayları AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve partililer tarafından karşılandı.

İlçe Başkanı Sofu , yeni Türkiye vurgusu yaptığı konuşmasında; “2015 seçimleri Türkiye de üç önemli unsurun başlangıcını yapacağını ve bunun devamını sağlayacağını inanıyoruz. Bunlardan birincisi Türkiye’nin gerçek manada milleti tarafından ve onun vekilleri tarafından daha sonra referandum gerekirse milletin onayı ile olacak sivil bir anayasa.  Bu anlamda 2015 seçimleri Türkiye’nin en önemli virajlarından biri olacak” dedi.

Aday adayları, daha sonra diğer ilçe ziyaretleri için Hendek den ayrıldılar.