AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının düzenlediği İlçe Danışma Toplantısına, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın  Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Divan Başkanı ve üyelerin seçilmesinden sonra, Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Danışma toplantısının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptı.

Hep birlikte Hendek’e hizmet için çalışacağız

Sofu, Çağlayan Adliyesi’nde şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a Allahtan Rahmet ve ailesine başsağlığı diledi. Sofu “ Milletvekili adaylıklarının açıklanması öncesinde danışma toplantımızı yapmak istedik. Yoğun bir çalışma içerindeyiz. Yedi güzel insanı yedi haziranda Ankara’ya göndereceğiz sloganıyla vekillerimizi inşallah Ankara’ya göndereceğiz. Belediye çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeni Belediye Başkanımıza da hayırlı olsun diyoruz. Hep birlikte Hendek’e hizmet için çalışacağız. Tüm teşkilatımız ile birlikte el birliği içerisinde çalışacağız “ Dedi.

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun konuşmasının ardından, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı faaliyet raporu, kadın ve gençlik kollarının faaliyet raporları slayt eşliğinde sunuldu.

Hendek’imize yakışır bir sonucu almamız gerekiyor

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü konuşmasına, hain bir saldırı sonrası şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a ve geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz AK Parti eski Sakarya İl Başkanı Şenol Morgül’e,  Allahtan Rahmet ve ailesine başsağlığı dileyerek başlayıp, birer Fatiha okunmasını istedi. Başkan Püsküllü “ Her zaman dile getirdiğimiz gibi birlik ve beraberliğimizi her zaman sağlamamız gerekiyor. Hendek’te tüm teşkilat kademesi ile birlikte çalışıp Hendek’imize yakışır bir sonucu almamız gerekiyor. Ali Başkanımız Milletvekili Aday Adayı olduğu için insanlarda bir tereddüt oluşmasın. Ali Başkanımızın halka verdiği sözleri hep birlikte Ali Başkanımızın da desteği ile yerine getireceğiz. İnşallah Hendek’imize bir vekil çıkaracağız ve vekil desteği ile daha güzel hizmetler alacağız. Ali Başbakanımızın bıraktığı yerden çalışmalar hız kesmeden devam ediyor “ Dedi.

Ankara’ya güç vermeye devam edeceğiz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da konuşmasında   “  Hizmet konusunda bir sıkıntı yok. Önümüzde ülkemiz için yapılacak olan çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Seçimlerde çok gayret etmemiz gerekiyor. Hep birlikte en iyi sonucu alarak Ankara’ya güç vermeye devam edeceğiz. Biz belediye başkanları olarak sizlerin ne eksikleri varsa imkanlar ölçüsünde tamamlayacağız. Hep birlikte çalışacağız “ Dedi.