“Hendek, denize açıldı”

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının düzenlediği İlçe Danışma Toplantısı, Rasim Paşa Sinema Salonu’nda yapıldı.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının düzenlediği İlçe Danışma Toplantısına, Sakarya Milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İnci, Recep Uncuoğlu, Ali İhsan Yavuz, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Divan Başkanı ve üyelerin seçilmesinden sonra, Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Ardından faaliyet raporları okundu. Danışma toplantısının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptı.

AK Partimiz güçlü ve güçlü olmaya devam edecektir

Başkan Sofu, son yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anarak “ Seçimlerden çıktık ve yeni bir seçime hazırız. Halkımızın sorunlarını yerinde tespit ederek gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Seçimlerde sahada gönüllü AK Parti çalışanlarını gördük. Gönüllü neferlerimizi burada onure etmek adına teşekkür plaketi vereceğiz. AK Partimiz güçlü ve güçlü olmaya devam edecektir “ Dedi.

Çiçekler sosyal hizmet aşkına

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasına başlamadan önce son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimiz için birer Fatiha istedi. Daha sonra Başkan Püsküllü belediye çalışmaları ile ilgili partilileri bilgilendirdi. Başkan Püsküllü “ Belediyemiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımızı yaparken, özellikle yeni yapılan hastanemizin yollarını yaparken, destek veren bakanımız ve vekillerimize teşekkür ediyorum. Şu an üniversite caddemizde çalışma devam ediyor. Baskı beton ve ışıklandırma çalışması yapılarak, birde çocuk parkı yapacağız. Mahalle olan köylerimizde de tek tip proje uygulaması ile vatandaşlarımıza ev projeleri hazırladık. Uludere Mesire Alanındaki çalışmalar devam ederken düğün salonumuzu da en kısa sürede tamamlayacağız. Selman Dede Mesire Alanı’nın ücretli olmasına tepki gösterenler oldu, vatandaşlardan gelen talebe göre ücretli yaptık ve orada daha iyi hizmet vermek için bu uygulamaya başladık. Bayraktepe Tesisleri’nde de yenilikler yaptık. Son olarak, çiçekler sosyal araca dönüştü. Makama gelen çiçeklerin satışından elde edilen gelirle alınan sosyal hizmet aracımız hergün yaşlı, mağdur vatandaşlarımızın evlerine temizliğe gidiyor. Görevli arkadaşlarımız evleri temizliyor. Talep yoğun olursa ikinci aracı da almayı düşünüyoruz “   Dedi.

Hendek, denize açıldı

Sakarya Milletvekili Ali İnci de konuşmasında “ Sakaryamız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vekillerimiz ile birlikte Ankara’da toplantılar yapıyoruz. Perşembe günü Tarım Bakanımız ile birlikte toplantı yapıp Sakarya’da tarımı masaya yatıracağız. Hendek’te de, Belediye başkanımızın çalışmalarını takdir ediyorum. Seçim beyannamemizde sözler vermiştik, şimdi o sözlerimizi başkanımız ile birlikte tek tek tamamlayacağız. Hendek’in şu an Kandıra’da yüz dönüm yeri vardır ve Hendek artık denize açıldı. Başkanımızı tebrik ediyorum “ Dedi.

Hiç bişey eskisi gibi olmayacak

Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da bir konuşma yaparak  “ Seçimlerde gösterdiğiniz başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Hiçbirşey eskisi gibisi olmayacak diyorum. Emeğinizi tebrik ediyorum “ Dedi.   

Partimiz seçimden seçime değil,  her zaman çalışıyor

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu konuşmasında “ Bugün görüyoruz ki, süreç işliyor. Belediyelerimiz çalışıyor. Canla başla yerel yönetimlerimiz çalışıyor. AK Partimiz sadece seçimden seçime değil her zaman çalışıyor.  Eski Belediye Başkanımız Vekilimiz Ali İnci’yi ve belediye başkanımızı Hendek’teki başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum “ Dedi.

Hendek ile gurur duyuyoruz

Sakarya Milletvekili Mustafa İsen de “ Hendek şehrimizin en dikkate değer ilçelerimizden birisidir. Hem nüfus, hem kalkınma imkanları, hem alt yapısından dolayı gurur duyduğumuz bir ilçedir. Hendek ilçe ve belediye başkanı değişimi yaşadı. Yeni dönemde inşallah yeni bir motivasyon sağlayarak daha da kalkınacaktır.  Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden birindeyiz. Ankara’da Sakarya’nın ismini duyanlar takdir ederek, Sakarya’nın yıldızının parladığını ve görevini yerine getirdiğini söylüyorlar. Sakarya ile gurur duyuyoruz “ Dedi.
 
 Sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç “ Tüm teşkilatlarımız yoğun gayretle çalışıyor. Seçime hazırız. Hizmet etme adına mücadele ediyoruz. Sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum “ Dedi.
Konuşmaların ardından 2015 Genel seçimlerinde başarılı olan mahalle başkanlarına ve seçimlerde gönüllü çalışan vatandaşlara teşekkür plaketi verildi.