“Hendek için çok çalışacağız”

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetim kurulu üyeleri Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyarete ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Teşkilat yanınızda

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Püsküllü’yü tebrik eden ve hayırlı olsun temennisinde bulunan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu,  Yeşilyurt’ta güzel hizmetler yapan Başkan Püsküllü’nün burada da aynı hızla devam edeceğine vurgu yaparak, "Hayırlı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun. Hendek İlçe teşkilatı olarak yapabileceğimiz ne varsa tüm imkanlarımızla yanınızdayız" dedi.

AK kadınlar yanınızda

AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun’da, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye hayırlı olsun dileğinde bulunarak, “AK kadınlar olarak başkanımızın her zaman yanındayız. Allah utandırmasın. Teşkilat olarak nerde ne zaman ihtiyacınız olursa orada olacağız” diye konuştı.

“Allah utandırmasın”

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de destek ve dualarla başarılı olmaya gayret edeceklerini ifade ederek, "Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Allah utandırmasın. Hep birlikte çalışmaya ve iyi şeyler yapmaya gayret edeceğiz. Dua edin, Rabbim güç, kuvvet, enerji versin. İnşallah şimdiye kadar Ali İnci Başkanımın yaptığı gibi bundan sonra biz de bu şehre hizmet için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

“Hendek için çok çalışacağız”

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ‘İlçemiz gerçekten Türkiye haritasında parmakla gösterilebilecek ender bir yer ve her şeyiyle bir cazibe merkezi. Tarımı, turizmi, sanayisi,  doğal güzellikleri ve daha sayamayacağımız bütün varlıklarıyla ayrı bir zenginlik içeriyor. Bizlerin yetkili makam ve sizlerin de siyasi ilgililer olarak memleket için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor.”dedi.