Hendek halkı kardeşliğini gösterecektir

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Sakarya'nın ilçelerini adım adım gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinliyor.

Ali İnci, ilçeleri ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla tek görüşüyor. İnci, elini sıkmadığımız, dertlerini dinlemediğimiz vatandaşımız kalmayacak diyerek vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, sorunlarını dinliyor. İnci, Hendek’i ziyaret ederek esnafları tek tek gezip, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

İnci, esnafları gezerken, Hendekli ve Hendek’in evladı olduğunu belirtip “ 16 Yıl Hendek'imize güzel hizmetler yaptım. Bu hizmetlerimin devamı için milletvekilliğine aday oldum. Siz Hendek halkının daha çok desteğini bekliyorum. Bu kutlu yola yeni Türkiye mücadelesi için AK Parti'nin birer neferi olarak çıktık.  Sakarya kazanacak, AK Parti  kazanacak ve yeni Türkiye yolunda Türkiye kazanacak. Yeni Türkiye’ye hepimiz destek verelim “ Dedi.

Romanlar İnci’yi coşkuyla karşıladı

İnci, esnafları ziyaret ederken, roman vatandaşlarla karşılaştı. Romanlar İnci’yi coşkuyla karşıladı. Romanlar,  kendilerine her zaman destek olup, onları önemsediği, iş, aş ve ev sahibi olmalarını sağlayan Ali İnci’ye teşekkür ettiler. Milletvekilliği yolunda İnci’nin yanında olduklarını belirttiler.

Herkesin vekili olacağım

İnci, roman vatandaşlarla bir süre sohbet edip “  Hendek hepimizin memleketi. Bu memlekette yaşayan insanlar hepimizin insanı, birbirimize destek olup, sorunlar noktasında çözüm üretip, mutlu günlerimizde ve acılı günlerimizde birbirimizin yanında olmalıyız. Hendek’te birçok millet ve kültürler barış ve kardeşlik içerisinde yaşıyorlar. Hendek halkı her zaman bizlere güvendi ve 16 yıldır hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet ettik. Şimdi Hendek halkının kardeşliğini gösterip,  bu kardeşlerini Ankara’ya en güzel şekilde göndereceklerine inanıyorum. Vekil olursam herkesin vekili olacağım “ Dedi.

Hastane kısa sürede hizmette

İnci daha sonra Hendek Devlet Hastanesi’ni ziyaret edip, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, 100 yataklı devlet hastanesinin yapımının tamamlanarak en kısa sürede faaliyete geçeceğini söyledi.
İnci hastane ziyaretinden sonra sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.