AK Gençler Cumartesi ve Pazar günü toplamda 41 mahalleye ziyaret gerçekleştirdi. Kapı kapı gezerek Evet broşürü, AK Parti Genel Merkez Gençlik kollarının hazırladığı Evet gazetesini ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Genç seçmenlerin ismine özel yazmış olduğu mektupların dağıtımını gerçekleştirdi.

Sabahtan akşama kadar gittikleri 41 mahallede çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan gençlik kolları değişen 18 madde hakkında halkı bilinçlendirerek neden ‘EVET’ denmesi gerektiğini anlattı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ ‘’Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ve bundan sonra da devam edecek. Hafta sonu çok güzel bir çalışma yaparak 41 tane mahallemizde vatandaşlarımız ile birlikte olduk. Şükürler olsun ki vatandaşlarımızın kararlılığını, Ülkesine, Geleceğine sahip çıktıklarını görmemiz bizleri çok mutlu etti.İnşallah Güçlü Türkiye’ye Hendekten Güçlü bir evetle desteğimizi sağlayacağız. Bizleri tüm samimiyeti ve hoşgörüsü ile karşılayan tüm halkımıza sükranlarımı sunuyorum. Böyle kapsamlı büyük ve organize bir çalışmada güçlü bir ekip işi ile oluyor. Çalışmalarımızda büyük bir özveri gösteren Yönetim Kurulu üyelerime, Mahalle Başkanlarıma, Komisyonlarıma, büyüklerime, küçüklerime teşekkürü bir borç biliyorum” Dedi.