Burada Konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ise, “Hendek’in bir evladı sizlerin bir kardeşi olarak memleketimizin sıkıntılarının çözülmesi noktasında belediye başkanımızın ve meclis üyelerimizin ve Hendeğimizin sonuna kadar arkasındayız” dedi.

Bülbül’den tam destek: “Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız"

PUNA MAHALLE MİTİNGİ
Seçim programlarına bütün hızı ile devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Puna Mahallesinde Cumhur İttifakının düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi. Yoğun katılımın yaşandığı mitingde Sofu’ya MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ile MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar’da katılımları ile destek verdi. Düzenlenen mitingde konuşan Sofu, “Cumhur ittifakı Türkiye’nin dünyada dimdik ayakta durması, mazlumların umudu olması için gereklidir ve biz bu ittifakın sonuna kadar arkasındayız.  Cumhur İttifakına sahip çıkarak oy vererek hem Cumhurbaşkanımıza hem Devlet Bahçeliye olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti hükümetimize, güçlü Türkiye’ye hep birlikte destek olacağız” dedi.


HİZMET BELEDİYECİLİĞİ

Sofu sözlerini şöyle sürdürdü: “Hizmet Belediyeciliği denince akla AK Parti gelir. Biz AK Parti olarak Hendek’te gelişmenin devam etmesi, hizmetlerimizin sürmesi ve kesintiye uğramaması için istikrarın sürmesi gerektiğini söylüyoruz. Cumhur İttifakımızın değerli meclis üyeleri ile birlikte Hendekimizde arzu ettiğimiz çalışmaları hayata geçirecek, sizin taleplerini yerine getirmek için 7 gün 24 saat durmaksızın çalışacağız.”

BÜYÜK BİR AİLE VURGUSU
Sofu son olarak ise şunları kaydetti: “Arkamızda İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımız var. Bugün burada olan MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül’ün bugün verdiği destek gibi bu büyük ailenin gücü ve desteği her zaman Hendek halkının yanında olacaktır. Biz büyük aileyiz diyoruz ama bundan rahatsız olanlar var. Büyük ailemizin gücünü Hendek’e hizmet çevireceğiz. Hendek’e hizmet için milletvekillerimizin desteği her zaman arkamızdadır.”

BÜLBÜL’DEN TAM DESTEK
MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ise, “İnşallah burada güzel hizmetler görmeyi Allah nasip eder. Bizlerde Ankara’da tüm imkanları seferber ederek, Hendek’in bir evladı sizlerin bir kardeşi olarak memleketimizin sıkıntılarının çözülmesi noktasında belediye başkanımızın ve meclis üyelerimizin ve Hendeğimizin sonuna kadar arkasındayız. Bunun buradan sözünü veriyorum. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Biz birlik ve beraberliği vurguluyoruz. Türk Milletimizin bizimle birlikte bu beraberliğe katılmasını istiyorum. İnşallah 31 Mart akşamı Cumhur İttifakının yüzü gülecektir.”

Haber:  Ak Parti Hendek Skm ( Seçim Kordinasyon Merkezi ) Basın Bülteni