Ak Parti Hendek Kadın Kolları Hendek i güncelliyor

     Ak Parti Genel Merkezinin tüm Türkiye de başlatmış olduğu üye güncelleme çalışmalarına , Ak Parti Hendek Teşkilatı üye güncellemelerini programına aldı .
 
     Ak Parti Kadın Kollarınının Hendek ilçesindeki bütün Ak Parti üyesi kadınları ev ev gezerek kadın üyeleri güncellemeye başladı.
 



    Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun 

     “ Genel Merkezimizin talimatı üzerine Türkiye genelinde başlatılmış olan üye güncelleme proğramına Ak Parti Hendek Kadın Kolları olarak özverili bir şekilde güncelleme calışmalarını sürdürüyoruz. 

     Hendek de 9117 Kadın Ak Parti üyesi vardır. 25 asil ve 25 yedek yönetim kurulu arkadaşlarımız  91 mahalle başkanım ve temsilcilerimizle calışmalarımıza başladık. 

    İlçemizde 91 mahalle Başkanlarımız ve temsilcilerimizle birlikte mahalleleri gezerek partimizin üyesi kadınların üyeliklerini tekrar güncelliyoruz . Ayrıca güncelleme sırasında kadınlarımızın sorunlarını şikayetlerini ve önerilerini kayıt edip , teşkilatımızda değerlendirmeye alıyoruz . 

    Güncelleme calışmamızdan dolayı misafir olduğumuz evlerinde güler yüzle karşılayan üyelerimiz bizleri ayrıca memnun etmiştir.

    Bu süreçte misafir olduğumuz mahalle ve evlerde bizleri güler yüzle karşılayıp ağırlayan değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. 

    Amacımız ülkemizin huzuru birliği refahını sağlamak için Ak Parti Hendek Kadın Kolları olarak her zaman halkımızın yanında olmak tek gayemizdir. 

    Ayrıca Üye güncellemelerinde çalışan kıymetli teşkilat üyelerine , mahalle başkanları ve temsilcilerime teşekkür ediyorum”.