Hendek Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Şenay Sakal İlçemizde Yayın Yapan Bir Haber Sitesinde Çıkan Köşe Yazısı sonrası Sosyal Medya Sayfasından Dikkat Çekici bir Paylaşım Yaptı İşte Hendek Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Şenay Sakal’ın O Paylaşımı.

"Çok bekledim çok !!!

Sabırla bekledim, elbet cevabını verir sen sus, karışma !

Sanamı kaldı, oranın öyle yâda böyle bir sahibi var!

Diğer taraftan, yoksa böyle işinemi geliyor ki ! o nedenlemi susuyor diyede düşünmedim desem yalan olur.

Değerli dostlar, Birisi size en yakınınızı kötüleyeceği zaman, önce gelir sizi över yağlar ballar iyice gevşettik ten sonra,

‘’ Yahu sen çok iyisin hoşsun güzelsin adamsın cansın ama ama senin o abin varyaaaa o yaramaz üçkağıtçı işe yaramaz

gibi her türlü hakareti yapar, sonrada pis pis sırıtarak sizi izlermiş.

Hala sustuğuna göre anlaşılan oki, birileri aynen öyle yapmış, Ağabeyine giydirmiş, onuda yağlamış ballamış, oda bunu bir güzel yemiş hazmetmiş özümsemiş.

Değerli dostlar, siyasetin içinde olan her kardeşim bu isyanımı az çok anladı.

Bu gün medya ve sosyal medya da yapılan bir paylaşım ile alakalı bunları sizlerlede paylaşma gereği duydum.

Bir arkadaşımız köşesinde bir yazı kaleme alıyor.

Yazısına AK Parti genel başkan yardımcısı ile alakalı kafasında kurguladığı o kurguladığı senaryoyada inanmış olsa gerek, ilçemizdeki olağan kongrede Ali İhsan Yavuz un destek verdiği kanadın mağlubiyete uğradığını, bu gün ise onun intikamını almak için ilçe ye geldiğini söyleyerek el altından gerek teşkilat bünyesinde gerekse Ak Parti den büyük istifalar olduğunu yâda olacağını ima ederek Her tarafa sinsi mesajlar veriyor.

Bekledim ki, o arkadaşa şu anki ilçe başkanımız Hasan Serdar Baykal gereken cevabı verir, bunu yaparkende sorar !

Sayın genel başkan yardımcımız Ali İhsan Yavuz Kongrede taraf olmamıştır. Kaldı ki eğer taraf olmuş olsa Hendek İlçe Kongremiz TEK ADAYLA Kongresini yapardı.

Sayın yazar sizin bu söylemi yaparken bu iddianız ile alakalı elinizde bunu ispat edecek bir bilgi ve belgeniz varmıdır ?

Sayın yazar, Meclis Üyemizin istifa edeceğini son anda ikna edldiğini dile getirmişsiniz, bununla alakalı elinizde bir belge varmı ?

Sayın yazar, Yeşilyurt bölgemizden 250 üyemizin istifa edeceğini ima etmişsiniz, bununla alakalı elinizde o 250 kişinin kimler olduğu isimleri ile alakalı bir belge bilgi varmı ?

Yazınızın içerisinde kullandığınız Kelle isteriz diyenler, kaostan beslenen guruplar, Postmodern darbe yapanlar ve Seçim suikastı Yapan diye ifade ettiğiniz kişi ve guruplar kimlerdir.

İşte ben bu soruları sorar varsa bu iddiaların aslı gereğini yoksa bu ifadeleri gerek Genel başkan Yardımcımız gerekse İlçe Teşkilatımıza yapılan bir İTİBAR SUİASTI nı gözler önüne serer diye bekledim.
Fakat, yazar arkadaşımız o kadar zekice bir yazı kaleme almış ki,  yazıda hedefine fazlası ile ulaşmış diğer taraftanda bunun hesabını sorması muhtemel kişiyi de iyice yağlamış ballamış, bir taşla sayısız kuş vurmuş, !!

Muhtemelen, muhtemel kişide ya bunu yemiş, yâda işine gelmiş.

Ben Bu ilçe de Ak Parti nin kurucu ilçe başkanı olarak, bu nahoş durumun iyice incelenerek gereğinin yapılmasını rica etmekten başka bir şey söylemek istemiyorum.

Bu demek değildir ki, gereği yapılmaz  İlçedeki Ak Parti teşkilatları ve camiasını ikna edecek bir çalışma olmaz sa dışardan izleriz !!!

Erkan Kandemir
Hendek Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı
Şenay Sakal"