SOFU’DAN MECLİS ADAYLARI HAKKINDA AÇIKLAMA 

Hendek halkının gösterdiği yoğun ilgiye binaen açıklama yapan SOFU “ Her zaman derdimizin hizmet olduğunu söyledik. Ne koltuk, ne makam derdinde olduk. Tek derdimiz hizmet oldu.” dedi.


GÜÇLÜ MECLİS GÜÇLÜ HENDEK


Cumhur İttifakı’nın Türkiye’ye kazandıracağı değer ve hizmetlerin, birlik olma bilincinin Hendek’te zirve yapacağını ifade eden SOFU “Cumhur İttifakı Türkiye’mizin birlik ve beraberliğini hedef alan şer ittifaklarına, düşüncelerine karşı halk tarafından ortaya çıkan, liderlerimizin resmileştirdiği bir ittifaktır. Bizlerde Cumhur İttifakı’nı ortaya çıkaran birlik ve beraberlik düşüncesi içerisinde meclis üyesi aday listemizi MHP’li kardeşlerimiz ile oluşturduk. Kesin olan bir durum var ki bu ittifak; milletimizi ve devletimizi hedef alan tüm düşünce, oluşum ve kişileri bertaraf edecektir.” dedi. Sözlerine güçlü bir listeye sahip olduğunu söyleyerek devam eden SOFU “Güçlü bir listemiz var bunu 1 Nisan itibariyle tüm vatandaşlarımız zaten fark edeceklerdir. Amacı hizmet olan bu arkadaşlarımız ile inşallah Hendek’imizde hizmetin gitmediği yer bırakmayacağız.” dedi.


YENİ KAPI RUHUNU İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Yeni kapı ruhunu daha ileriye taşıyacaklarını, Hendek’te birlik ve beraberliği daha güçlü bir şekilde tesis edeceklerini söyleyen SOFU “Saygıdeğer hemşerilerim, ne dedik! Yeni kapı ruhu dedik, ne dedik! Birlik ve beraberlik dedik. Ne dedik! Hizmet dedik değil mi? İşte bu liste yeni kapı ruhunun en somut delilidir. Meclis üyeliğine aday olan arkadaşlarımız Hendek’te daha güçlü bir beraberliğin tesisinin delilidir. Arkadaşlarımız Hendek’e yapılacak olan hizmetlerin en büyük delilidir. Bende sizlerden Hendek’imize sahip çıkmanızı rica ediyorum. Çünkü; sizlerde biliyorsunuz ki yaparsak biz yaparız.” İfadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayları;

1-  dem Sefa (İnşaat Mühendisi)
2- Yaşar Aygüneş (Serbest) MHP
3- Recep Yarıcı (Muhasebe)
4- Hamdullah Akçay (Serbest) MHP
5- Fethi Darol (Avukat)
6- Taner Yılmaz (İşçi) MHP
7- Şamil Kabasakal (Esnaf)
8- Hamit İsmailoğlu (Emekli)
9- Hasan Hüseyin Bıçakçılar (Muhasebeci) MHP
10- Aziz Koç (Çiftçi)
11- Hüseyin Çetinkaya (Yönetici ) MHP
12- Ahmet Der (Hafriyat)
13- Kamil Aygen (İşçi) MHP
14- Merve Car (Esnaf)
15- Fahrettin Öztürk (Mobilyacı)
16- Murat Mülazimler (Serbest) MHP
17- Erdem Koçoğlu (Muhasebe)
18- Tahsin Kızar (Yönetici) MHP
19- Remzi Alemdaroğlu (Emekli)
20- Fazlı Açıkdeniz (İşçi) MHP
21- Atahan Tutkun(İş Adamı)
22- Tarık Yazıcı (Esnaf)

Kontenjan Adaylar

1- Lokman İçöz (İş Adamı)
2- Hamit Canlı (Esnaf)
3- Cemil İşnel (İş Adamı)

Haber:  Ak Parti Hendek Skm ( Seçim Kordinasyon Merkezi ) Basın Bülteni