AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar BAYKAL’ın da katıldığı program yağmur ve soğuğa rağmen mahalleli tarafından yoğun ilgi gördü.

İlk İttifakı Halk Yaptı
Çiftlik sakinlerine hitap eden SOFU ‘’Milletimiz hiçbir zaman elini taşın altına koymakta bir beis görmemiştir. İşlerin ters gittiğini anladığı an devletinin, liderinin arkasında yüksek onur ve cesareti ile durmasını, liderinin arkasından gitmesi gerektiğini bilmiştir. Bunun en büyük örneği 15 Temmuz hain kalkışmasında gördük değil mi? Halkımız, liderlerimizin izinde hainleri nasıl alt edeceğini bilmiş ve Allah’ın izni ile de muzaffer olmuştur. 15 Temmuz’da milletimizin hainler karşısında korkusuzca, azim ve inançla durması Cumhur İttifak’ının ilk belirtisidir. Gezi, 15 Temmuz, ekonomik manipülasyonlar ve diğer tüm ayak oyunları ile üzerimize gelmeye çalışan emperyal vandallara karşı liderlerimiz Cumhur İttifak’ını uygun görmüşlerdir. Bizler buna uymak mecburiyetindeyiz. Çünkü bu bir dava bilincidir, bu bilinç herkese nasip olmaz değerli hemşerilerim.’’

Çok Çalışacağız

‘’Bu akşam Çiftlik mahallemizde görüyorum ki bu iş tamam. Ekibimiz genç, dinamik ve sağlam, müsterih olun. Seçimlerden sonra ekibimiz ile kolları sıvayacağız ve Hendek’i yeniden imar edeceğiz! Bu konuda muhtarlarımız ile de istişarelerimiz devam ediyor. Nerede ne eksik var, ne yapmamız gerekiyor, hepsini biliyoruz. Çiftlik’in sorun ve eksiklerini biliyoruz, müsterih olun hepsini tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Hendek’e Hendekli vatandaşlarımıza bir sözümüz var; hizmet, hizmet, hizmet. Hendek’i bir marka haline getirmek için çok çalışacağız.’’

Spor Kompleksi

Gençlerin yoğun tezahüratları sebebi ile konuşmasını zaman zaman kesmek zorunda kalan SOFU ‘’Gençlerimiz maşallah, pırıl pırıl. Hendek’imiz bu konuda şanslı, dinamik bir gençliğe sahibiz. Ben inanıyorum ki içerisinde birçok sportif faaliyetin yapılabileceği, gençlerimizin ve mahallelimizin de istifade edebileceği bir spor kompleksi Çiftlik’e çok yakışacaktır.’’ dedi.

İşte Çiftlik, İşte Birlik, İşte Beraberlik!

Programda konuşan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar BAYKAL ‘’İşte Çiftlik, işte birlik, işte beraberlik! Birlik ve beraberlik görmek isteyen Çiftlik’e gelsin. Ülkemizin beka sorununa karşı liderlerimizin almış olduğu ittifak kararının en somut örneğini görmek isteyen Çiftlik’e gelsin. İşte Çiftlik! İşte Beraberlik. İnşallah bu coşkuyu 31 Mart akşamına taşıyacağız.’’dedi.