Bazılarının son günlerde CHP yönetici ve üyelerinin bu toplantılara katılmamasını farklı manalara çekerek, siyasi rant peşinde olduklarını görüyor, duyuyoruz.
Kimilerinin darbe sonucu ne olur diye korkudan titrediği ve sesiz kaldığı saatlerde CHP Hendek ilçe yönetimi yerel basına, sosyal medyaya darbeye ve darbecilere karşıyız mesajını veren Demokrasiyi ve Cumhuriyeti savunacağı söyleyen ilk örgüttür.

Dün bölücü PKK ile masaya oturup pazarlık yapıp, FETO’cu yapılanmayla birlikte vatanseverleri zindanlara tıkanlar, şehitlerden, gazilerin akan kanından sorumludur. Bu yapılanma ile etle tırnak gibi oldukları unutulmamıştır. Kandırıldım mazeretine sığınan AKP ilk önce halkımızdan özür dilemelidir.

Cumhurbaşkanına biat edin söylemlerinin haykırıldığı, iktidar yanlısı sloganların atıldığı, şeriatçı rabia işaretlerinin yapıldığı bu sözde demokrasi nöbetinde Cumhuriyetçiler, Demokratlar, CHP’liler bulunamaz.
Laik, demokratik Cumhuriyeti kuran ve yaşatan CHP’dir.

CHP Atatürk devrim ve ilkelerinin savunulduğu her yerde vardır ve olacaktır. Darbelere ve darbecilere karşı olduğumuz bizim gerçeğimizdir.   

Bu duygu ve düşüncelerimizi halkımızla paylaşır, çirkin dedikodular ile CHP’yi karalama çabasında olan ucuz karekterleri kınarız…

CHP HENDEK İLÇE YÖNETİMİ