Ziyareti , İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU yönetiminden Hamit İSMAİLOĞLU ,Nuri BAYRAKTAR, Alaattin PAŞA KABA , İsmal KARANLIK , Mücahit TOPRAK , Seyfi USLU . Kadın Kolları Başkanı Emine TOSUN, Aysel BAKIR, Asiye TOSUN . Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ ile birlikte 
İlk ziyaret   Hendek Belediye Başkan Yardımcı Ahmet KAVAKÇI ile başladı. Ziyarette KAVAKCI  , SOFU ve ekibine,yeni görevi hakkında bilgi verdi. SOFU ve ekibi hayırlı olsun temennisinden bulundular  KAVAKCI da ikramlardan sonra ziyaretlerinden dolayı SOFU ve ekibine  teşekkür etti.
Hendek Belediye Başkan Danışmanı Ahmet SARIOĞLU  da yaptıkları ve yapacakları işler hakkında bilgiler verdi . Kadın Kolları B. Emine TOSUN un "Uludure çayının bazı bölgelerinin yapılmadığını bu konuda vatandaşlardan kendisine sorular sorulduğunu,yapılıp yapılmayacağı hakkında bilginiz varmı ? diye sordu . SARIOĞLU soruya cevaben " Projenin uluderede mesire alanı ve göletle başayıp , köprübaşı ile devam edip Çağlayan da mesire alanı ve göletle sona ereceğini , etap etap tamamlanacağını bu nedenle tamamlanmamış etapların  zamanla biteceğini  " söyledi.   Ziyaret ikramın ardından karşılıklı temennilerle sona erdi.
Daha Sonra SOFU ve ekibi Hendek Belediyesinin Ticaret merkezindeki birimlerinde   Hendek Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi Müdürlüğü’ne getirilen Bilal DENİZ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. DENİZ yeni görevi hakkında bilgi verdi . Misafirlerine ikramlardan sonra teşekkür etti .
SOFU ve ekibi daha sonra Yeni Zabıta Müdürlüğü Murat TOKAT a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu . Zabıta müdürü TOKAT ın  ikranlarından sonra , Hamit İSMAİLOĞLU nun "sokak köpekleri okul cocuklarını rahatsız ettiğini bu konuda ne gibi calışmalar yapacaklarını" sordu  Zabıta Müdürü TOKAT "konunun sürekli gündemlerinde olduğunu fakat bazı nedenlerden dolayı aldıkları önlemlerin yeterli gelmediğini , Konya daki hayvan hakları mahkemesinden İstanbul daki köpek çifliklerine Düzce de ve İzmitteki uygulamalara kadar geniş kapsamlı bilgi verdi. Ziyaretten dolayı SOFU ve ekibine teşekkür etti. 
SOFU ve teşkilat mensupları , Koordinatör olan Mahmut NEDİM ALKAN ve Yeni  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Harun KAYNAK  a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular . KAYNAK ve ALKAN bu sene yağan kar nedeniyle yaşadıkları sorunları anlattılar. 48 saat uyumayan personellerinin olduğunu ,gece sabahlara kadar bütün mahalleleri acmak için tüm belediye personeli ile birlikte yaptıkları mücadeleyi anlattılar. SOFU ve ekibide yaptıkları calışmadan dolayı KAYNAK ve ALKAN a teşekkür ettiler. Sohbet çeşitli konularla devam etti. ALKAN ve KAYNAK misafirlerine ikramda bulunduktan sonra Ziyarete geldikleri için teşekkür ettiler.