Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nu davet eden Bayraktepe Sakinleri nin organize ettiği geceye meşaleler eşliğinde karşılayan mahalle sakinleri, sonrasında babaoğlu ile hasret giderdi, sonrasında horon eşliğinde oyunlar oynandı çaylar içildi. 

Geceye Katılan Babaoğlu mahalle sakinlerine şöyle seslendi  ; “Rasım paşa ve Bayraktepe nin çok değerli sakinleri değerli dostlarım , arkadaşlarım kardeşlerim, bu soğuk havada bizlerle beraber olmak için yapmış olduğunuz bu organizasyonun gerçekten beni çok duygulandırdı. Başka bir amacı yok sadece beraber olabilmek, yaşlısı gençi , küçüğü büyüğü herkes burda. Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin. Yaklaşık 5-6 yıldır sizlerle çok daha sıkı fıkı olduk , bizim en zora kaldığımız , düştüğümüz yerler de bizleri beraber yol arkadaşlığı yaptınız buna ne kadar teşekkür etsem azdır.  Özellikle son on gündür  çok zor günlerden geçtik, partimiz bizi aday göstermedi bizim sizlere hendek imize vermiş olduğumuz sözü hiç bir zaman unutmadık, kulaklarımda her zaman çınladı, kararsızlık anımda bile sizler gözlerimin önüne geldiniz. biliyorum ki bizler sizlerle birlikte hendek’e umut olduk ümit olduk, bu umudu boşa çıkaramazdık, çıkarmayacağız, çıkarmayacaklar. Şimdi Kararımızı verdik Adayız, bundan sonraki süreç daha zor , kesinlikle rehavete katılmadan, hepinize ayrı iş düşüyor. Ben Sabahın 7'sinden akşamın 12 sine kadar sizler adınıza çalışmaları yapıyor ve her gittiğimiz yerden oy isteyip destek istiyoruz. Sizlerden de özellikle ricam tabiki kalabalık olmak , sizlerin arkamızda olması bu ayrı bir güç , ama bu yeterli değil, biliyorum ki bu seçim sürecinde, çalışıyorsunuz, destek istiyorsunuz, size oy verecek olan insanların düşüncelerini dahada pekiştiriyor, merveyecek olanlarında fikrini değiştiriyorsun. Ama emin olun iki aylık bir sürecimiz var. Bu yeterli değil, Yılmayacağız, yıkılmayacağız , çalışacaz , çalışacaz, başaracağız… Bilmiyorum , kaç zamandan beri , kaç saatir buradasınız, havada gerçekten soğuk, ben şimdi sürekli koşturma halindeyim şu anda soğuğu hissetmiyorum, ama bu sarıldığım insanların kalplerindeki sıcaklığı yanı sıra, yüzlerindeki ellerindeki soğukluğu hisediyorum. Şu anda çok fazla sözü uzatmadan, burada  eğleneceksek eğlenelim, yiyeceksek yiyelim, Tekrar bu organizasyonda emeği geçen başta Tuğrul Gevher, Rasım paşa spor kulubu Hüsnü birinci, muhtarımız, muhtar adaylarımız, değerli gençlerimiz bu işte emeği geçen , gencinden yaşlısına, kendim ve şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum , haklarınızı helal edin. Bu akşam karadenizliler derneğinde bir gecesi var, Burdan da oraya gideceğiz, daha fazla birlikte olmak çok gönlüm istiyor, sizler içinde bizler için.” dedi

Ardından Babaoğlu, programda kendisini tebrik eden gençler ile tokalaşarak kucaklaştı, sohbetler edildi, fotoğraflar çekildiği gece, horon oyunları ile devam etti.