31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal SOFU Aşağı Çalıca ve Sivritepe mahallelerine konuk oldu. 

Tek Dert; HİZMET
Tek derdinin ve isteğinin hizmet olduğunu ifade eden SOFU ‘’Bu yola çıktığımızda hiçbir menfi menfaat gütmedik. Her zaman halkımızın yararına olan, hemşerilerimizin menfaatlerini temel alan amaçlarımız oldu. Şimdi Allah’ın izni, sizlerin gösterdiği, göstereceği teveccüh ile Hendek Belediye Başkanı olarak bu amacı zirveye taşıma, Hendek’i sizlerle bir marka haline getirme isteği içerisindeyiz.’’

,

Beka Sorununa Karşı İttifak
Mahallelilere hitap eden Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal SOFU ‘’İttifak ani bir karar değildi. Dünya’da ki gelişmeleri okuyan büyük liderlerimiz ittifakı uygun gördüler ve böyle bir karar aldılar. Milletimizin, devletimizin karşı karşıya kaldığı beka sorununun ne olduğunu merak edenler Venezuela’ya, Mısır’a, Katar’a baksınlar. Beka sorununa karşı bu ittifakı, Cumhur İttifakı’nı galip kılmak zorundayız ve bu süreci sizlerle, tüm Hendekli hemşerilerimizle rekor bir sonuç ile gerçekleştireceğiz ’’ dedi.

Mahalle Projeleri Desteklenecek
Mahalle sakinleri ile istişare eden Ali Kemal SOFU ‘’Hemşerilerimizden gelen ve mahallelerimizin kalkınmasını sağlayacak her türlü kültür, eğitim, spor ve sağlık projelerini sahip olduğumuz imkân ve kabiliyetler çerçevesinde destekleyecek ve Hendek’imizin kalkınmasında hep birlikte hareket edeceğiz.’’ dedi.