Ak Parti Hendek Kadın Kolları 4. olağan kongresinde yaptığı konuşmada Sofu, 7 - 0 diyerek seçim startının sinyali verdi . Haftalık toplantısını tamamladıktan sonra yürütme toplantısı düzenledi . Daha sonra yeni mahallede ev toplantısına katılarak 2015 seçimi için startı verdi. 

Sofu "Kongrelerimizi tamamladık . Kadrolarımızı oluşturduk . Artık bütün teşkilatımızla  2015 genel seçimlerine  hazırlanacağız. Ülkemizde içimizde ve dışımızdaki bazı mihrakların tehlikeli oyunlarının , bize milletimize ne kadar zarar verdiğini hep birlikte gördük. Yaşanan bu kaos ortamını çok şükür iktidarımızın azami gayretleriyle en az zararla atlattık. Fakat ülkemizin artık bu tür kaoslarla zaman kaybetme lüksü yoktur.
 
AK Parti olarak yeni anayasayı yapacak  çoğunluğu sağlamak, halkımıza birdaha bu sıkıntıların yaşatılmaması, ülkenin daha fazla zarar görmemesi için birlik beraberlik içinde çalışmalıyız. 

13 yıllık Ak Parti iktidarı  hem yerelde hem genelde dünya çapında projeler ve icraatlar ile halkımızı memnun etmiştir . Bugün itibariyle ile partimizin tüm gücü ile sahalarda olacağız." dedi.