Perşembe günü İl Merkezinden gelen parti yönetimi ile çeşitli mülakatlar yapıldığı, sürdürülen mülakatlar sonrasında ilçe gençlik kolları Fadıl Fide, sürdürülen çalışmalar sonrasında Fide; “teşkilat bilinci ve dava bilinci ile örtüşmeyen olumsuz tavırların yaşanması” nedenini göstererek, ilçe başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Geleceğin, gençlerde olduğu günümüzde, siyasette Z kuşağı olarak adlandırılan ve eski nesil siyaset yerine yeni nesil siyasi anlayış ve hedefler doğrultusunda çalışmalar sürdüren gençlik kolları başkanı ve yönetiminin istifası, İlçe Teşkilatının gençlere önem vermediği kanısını ortaya çıkardı.

Akparti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide Sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklamada ilçe teşkilatını adeta yerden yere vurdu. Bu istifa sonrasında , İlçe teşkilatının gelecek’te açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olurken, fidan'ın istifası gençler arasında büyük yer buldu.

Fide İstifasını Şu Şekilde Açıkladı ; “Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan a inanarak başladığım bu dava yolunda Cumhurbaşkanımızın çalışmalarını azmini ve inancını göz önünde bulundurarak. İlçemizde teşkilat bilinci ve dava bilinci ile örtüşmeyen olumsuz tavırların yaşanması ve şahsımın da bu duruma katkı sağlayamıyor olmasından dolayı. Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum. Hendek Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa ettiğini belirterek”. Bu dava yolunda her daim gece gündüz. Cumhurbaşkanımızın emrinde ve izinde olmaktan onur duyacağımın bilinmesini ister saygılarımı sunarım." dedi

Fide den boşalan koltuğa kimin oturacağı, Gelecek dönemde İlçe Gençlik Kollarına kimin atanacağı, atanan kişinin uyum sağlayıp sağlamayacağı merak konusu oldu.