Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetim arkadaşları,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile  1 Kasım seçimlerinin ardından , Teşekkür amaçlı  Mahalleleri ziyarete devam ediyorlar . 

1 Kasım Seçimlerinde Kocatöngel Mahallesi %95 , Dereköy Mahallesi %81 oranında oy vererek Ak Partiyi desteklediler.

Kocatöngel ve Dereköy  kahvehanelerinde vatandaşlarla buluşan İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve   Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü 1 Kasın seçimlerinde Ak Partiyi destekledikleri için  teşekkür ettiler .

Umreden gelenleri ziyaret 

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetim arkadaşları,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile  Kutsal topraklara gidip gelenleride ziyaret ediyorlar . 

Kutsal topraklara gidip umre ziyaretinde bulunan Rasimpaşa mahalle temsilcisi  Ömer Dere,   Mahalle temsilcimiz Mümin Dere ve Mehmet Kılıç  yaşadığı manevi havadan duydukları  hazzı ilçe Başkan Sofu , Belediye Beşkanı İrfan Püsküllü ve  beraberindekilerle paylaşarak sohbet ettiler.  

Kendisini ziyaret eden  AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu  , Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve beraberindekilereteşekkür eden umreciler  misafirlere Hurma ve Zemzem suyu ikramında bulundular.

Mahalle ve Kutsal Topraklardan gelenleri ziyarete, İlçe Yönetiminden  Adem Öz,  Hamit Canlı, İrfan Demiray, Fatih Sunman, Eşref Şimşek, Sezgin Mısır, Bekir Akgun, Resul Batman katıldılar.